Skip to main content

När allt plötsligt är rätt - fördelar för dig som kvinna

Vill du njuta av kondomernas allsidiga skydd, men ändå känna din partner helt och fullt? Med MISTER SIZE kan du få både och! Alenya och Lotta berättar om sina erfarenheter och vilka fördelar de har fått.

Vittnesmål från kvinnor

Alenya - 25 år, från Offenburg

"Mitt huvud är i molnen under sex, inte under preventivmedel".

"Jag har varit singel i några år nu av passion! Jag älskar att prova nya saker - även när det gäller män. Så när det gäller kärlek och sex är jag ganska oberäknelig, men när det gäller preventivmedel är jag alltid försiktig. Det är för mycket som står på spel för att jag ska ha en "det ordnar sig" mentalitet. Det är därför jag inte vill vara beroende av den andra personen för att få sex. Jag fattar besluten: om min kropp och mitt preventivmedel.

När jag upptäckte Mister Size-sortimentet blev jag genast glad. Det är den nivå av perfekt förberedelse som jag söker. Nu kan jag vara helt säker på att jag har rätt storlek för alla mina äventyr. Allt passar verkligen bra och ingenting glider. Samtidigt känns det ultratunna materialet också ultrabra för honom, vilket naturligtvis gör mig glad. Men framför allt ger det mig den trygghet jag behöver för att verkligen kunna släppa loss."

Lotta - 31 år, från Osnabrück

"För mig måste allt vara rätt under sex - för båda parter".

"Jag är en mycket fysisk och känslig person, och därför har sexualitet aldrig varit ett ämne som jag tar lätt på.

Under sex vill jag vara helt och hållet involverad i min partner och verkligen smälta in i honom. För att det ska fungera måste allting verkligen vara rätt för mig och båda sidor måste vara fullt engagerade. Det är därför kondomer är en viktig detalj för mig... de kan också förstöra en natt. Om något inte passar ordentligt eller om mannen bara känner en bråkdel av vad han skulle kunna känna är hela interaktionen borta. Jag tycker att det är särskilt illa när det blir en lek av skicklighet att sätta på kondomen och den kanske till och med går sönder när den rullas ut. Den totala glädjedödaren!

Därför är kondomer inte bara för män. Om det är något fel känner jag det på samma sätt."

Självbestämmande utan nackdelar - fördelarna med MISTER SIZE för dig som kvinna.

Som kvinna är det allt annat än lätt att ta preventivmedel i egna händer, trots de många alternativen. Hormonella metoder som p-piller har ofta stora nackdelar, så du måste betala ett högt pris för ditt sexuella självbestämmande. Kondomer är mycket enklare - om det inte vore för många män som hävdar att kondomer begränsar känslan. Med MISTER SIZE är denna oro lyckligtvis ett minne blott. Och du är perfekt förberedd för alla situationer.

Koncentrera dig på det väsentliga - oavsett om du är i ett förhållande ...

Sex ska alltid ha chansen att bli ett av de bästa ögonblicken. Därför skapar MISTER SIZE förutsättningar för att du ska kunna släppa loss under sex - utan att oroa dig eller tänka på biverkningar. Om du alltid har tyckt att kondomer tar bort intensiteten i älskogsmötet kan du nu få en fantastisk upplevelse. När kondomen sitter perfekt rullas den över på några sekunder och är knappt märkbar för er båda. Ni kan sjunka in i varandra och njuta av underbara stunder av samvaro.

... eller under ett engångsligg

Även och särskilt om du är singel är kondomer det bästa preventivmedlet - för när du har sex med någon du inte känner (ännu) kommer säkerheten alltid först. Men det betyder inte att du måste acceptera några begränsningar. Om du alltid har med dig ett av våra provpaket och Kondom Sizer hittar du rätt storlek på nolltid och kan njuta av ett engångsligg i all sin intensitet. Prova det bara.