Skip to main content

Dina fördelar

När preventivmedel bara passar - Fördelar med MISTER SIZE kondomer

Du ska kunna släppa loss dig själv helt och hållet när det gäller det vackraste i världen - utan bekymmer, irriterande diskussioner eller dumma preventivmedelsbiverkningar. Det är precis vad våra MISTER SIZE kondomer är till för: tack vare den individuella storleken, den perfekta passformen och den ultratunna latexen märks de knappt, ger dig en naturlig känsla och garanterar samtidigt optimal säkerhet. Så ni kan njuta av fördelarna tillsammans och ge efter för de goda känslorna utan att behöva bry er om något i världen. För ibland kan det verkligen vara så enkelt.

Fördelar för honom

Sökandet efter den perfekta matchningen gäller även när det gäller preventivmedel: om du har varit missnöjd med kondomer hittills har du förmodligen inte hittat rätt partner för din bästa bit ännu. Med MISTER SIZE i din personliga storlek slipper du klämma dig fast, rulla av dig eller andra obehagliga bieffekter. Du märker det knappt och känslan under sex är ovanligt intensiv. Samtidigt skyddar den dig förstås på ett tillförlitligt sätt och ger dig en trygg känsla - så att du kan släppa loss helt och hållet.

Vill du veta mer? Våra testare berättar om sina erfarenheter.

Läs våra testares erfarenheter

Vi kan släppa loss oss själva - och ha det roligare än någonsin.

Sex är särskilt bra när båda tar ansvar tillsammans och sedan ger sig själva till varandra med en bra känsla. Mister Size ger dig en idealisk möjlighet att göra detta - för med sitt tunnare och knappt märkbara lager står kondomen inte längre mellan er, utan blir snarare en unik förbindelse. Så att ni båda kan känna er trygga och njuta av sex i all dess intensitet.

Är du nyfiken? Vi lät par testa den - här berättar de om sina erfarenheter.

⚧Luis& Johanna - 39 & 41 år, från Lübeck

Mitt huvud är i molnen under sex, inte under preventivmedel

Är du trött på att vara ensam ansvarig för preventivmedel som kvinna? Med MISTER SIZE behöver du inte längre känna dig skyldig om du medvetet har valt bort p-piller eller andra preventivmedel. Din man, pojkvän eller älskare är alltid perfekt utrustad - och det finns inte längre någon anledning att inte använda kondom.

PS: Om du inte vet vilken storlek din älskare har ännu, ta med dig vårt provpaket och kondomskalaren. Du får en oväntad isbrytare för början på en underbar kärleksaffär.

Vill du veta mer? Våra testare har mycket att berätta.

 

♀Alenya- 25 år, från Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nyheter

Min kondom är Mister Size

Kondomanvändare som redan har provat flera kondomer skriver gång på gång till oss att de har hittat sin kondom i MISTER SIZE. Vi är naturligtvis glada över detta och därför ville vi veta exakt och även låta andra få veta om deras erfarenheter av…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om oss

Kondoms kvalitet

För att kunna garantera våra kunder maximal säkerhet ingår förstklassiga material och stränga kontroller i vårt standardprogram.

Kondom FAQ
Om oss

Vanliga frågor om kondomer och kondomstorlekar

Få svar på alla dina frågor om kondomer, din kondomstorlek och MISTER SIZE som lämplig kondom.

Mister Size Ut ur din rutin

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen lika rättigheter under sex?

Läs nu

Kondomer och glidmedel: så här går sex som ett urverk

Läs nu

Prova något nytt