Skip to main content

Dina fördelar med kondomer

När preventivmedel helt enkelt passar - fördelar med kondomer i MISTER SIZE

Du borde kunna släppa loss helt med det vackraste i världen - utan bekymmer, irriterande diskussioner eller dumma biverkningar när du använder preventivmedel. Det är precis vad våra MISTER SIZE-kondomer är till för: tack vare sin individuella storlek, perfekta passform och ultratunna latex är de knappt märkbara, ger dig en naturlig känsla och garanterar samtidigt optimal säkerhet. Så att ni kan njuta av fördelarna tillsammans och njuta av de goda känslorna utan att behöva oroa er. För ibland kan det verkligen vara så enkelt.

Översikt över fördelarna med MISTER SIZE-kondomer:

 • I 7 olika kondomstorlekar - kondomer är inte längre för trånga eller för breda: de 7 storlekarna ger en mycket mer exakt passform jämfört med standardkondomer, som ofta bara finns i ett fåtal storlekar. En åtsittande passform hjälper till att undvika problem som kvävning, glidning eller förlust av känsla, vilket i sin tur förbättrar komforten och känslan under samlag.
 • Extra tunn för mer känsla: Vår tunna väggtjocklek bidrar också till en fullständig känsla under samlag, naturligtvis utan att kompromissa med säkerheten.
 • Innovativa mätmetoder: Vi erbjuder rätt metod för alla att bestämma sin individuella kondomstorlek, från mätappen och ett måttband att skriva ut till Condom Sizer - ett mätverktyg i checkkortsformat. Du kan också använda våra förpack ningar för att uppskatta din storlek.
 • Vegan: Vi använder inga animaliska produkter i produktionsprocessen.
 • Alla de andra fördelarna med kondomer: Naturligtvis erbjuder MISTER SIZE-kondomer också alla de andra fördelarna med kondomer, som du kan hitta i detalj längre ner på sidan.

Fördelar för män

Sökandet efter den perfekta matchningen gäller också när det gäller preventivmedel: om du hittills har varit missnöjd med kondomer, har du förmodligen bara inte hittat rätt partner för din bästa bit ännu. Med MISTER SIZE i din personliga storlek behöver du inte klämma, rulla eller uppleva andra obehagliga biverkningar. Du kommer knappt att märka det och känslan under sex är ovanligt intensiv. Samtidigt skyddar den dig på ett tillförlitligt sätt och ger dig en trygg känsla - så att du kan släppa loss helt och hållet.

Vill du veta mer? Våra testare berättar om sina erfarenheter.

Läs erfarenheterna från våra manliga testare nu

Fördelar för par

Sex är särskilt bra när ni båda tar ansvar tillsammans och sedan ger er själva till varandra med en bra känsla. Mister Size ger dig den perfekta möjligheten att göra detta - för med sitt tunntunna och knappt märkbara lager står kondomen inte längre mellan dig, utan blir snarare en unik anslutning. Så du kan både känna dig säker och njuta av sex i all sin intensitet.

Nyfiken på att ta reda på det? Vi lät par testa den - här berättar de om sina erfarenheter.

Läs parens vittnesmål nu

Fördelar för kvinnor

Är du trött på att som kvinna vara ensam ansvarig för preventivmedel? Med MISTER SIZE behöver du inte längre ha dåligt samvete om du medvetet har valt bort p-piller eller andra preventivmedel. Din man, pojkvän eller älskare är alltid perfekt utrustad - och det finns inte längre någon anledning att inte använda kondom.

PS: Om du ännu inte vet storleken på din älskare kan du ta med dig vårt provpaket och Condom Sizer. Detta ger dig en oväntad isbrytare för starten på en underbar kärleksaffär.

Vill du veta mer? Våra testare har mycket att berätta.

Läs vittnesmål från kvinnor nu

Fördelar med kondomer i allmänhet

Har du alltid undrat varför du egentligen ska använda kondom? Kondomer erbjuder en mängd fördelar, både när det gäller sexuell hälsa och preventivmetoder.

 1. Lätt att använda: Kondomer är lätta att använda och kräver ingen medicinsk vård eller långsiktig planering, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för många människor.

 2. Skydd mot sexuellt överförbara infektioner: Kondomer är ett av de mest effektiva sätten att förhindra överföring av sexuellt överförbara sjukdomar, inklusive HIV. De bildar en fysisk barriär som förhindrar utbyte av kroppsvätskor mellan partners som kan överföra infektioner.

 3. Stöd till folkhälsan: Tyvärr ökar antalet fall av sexuellt överförbara sjukdomar kraftigt igen. Många fall förblir oupptäckta, men kan fortfarande överföras till andra. Med kondomer är du därför på den säkra sidan, särskilt med nya eller byte av partner, och hjälper till att se till att sjukdomar inte kan spridas obemärkt.

 4. Förhindra oönskade graviditeter: Kondomer är en lättillgänglig och effektiv metod för att förhindra graviditet. Vid korrekt användning är risken för graviditet mycket låg. Läs mer om hur säkra kondomer är här.

 5. Omedelbar tillgänglighet och bekvämlighet: Kondomer är receptfria och kan köpas på apotek, stormarknader och till och med i varuautomater. De är lätta att transportera och kan användas när som helst. Naturligtvis kan du också enkelt köpa kondomer online. Du behöver inte gå till en läkare för att få ett recept och ingen medicinsk undersökning är nödvändig.

 6. Inga biverkningar: Till skillnad från hormonella preventivmetoder som p-piller har kondomer i allmänhet inga biverkningar. De är ett bra alternativ för personer som vill undvika hormoner eller inte kan använda dem på grund av medicinska tillstånd.

 7. Främjar ansvarsfullt sexuellt beteende: Kondomer gör att du aktivt kan ta ansvar för din egen och din partners sexuella hälsa.

 8. Passarnästan alla: Kondomer passar de flesta, även de som är allergiska mot latex, eftersom det också finns kondomer tillverkade av polyuretan eller andra allergivänliga material. En dålig känsla på grund av dålig passform är inte längre ett argument, eftersom MISTER SIZE-kondomer är särskilt känsliga och finns i 7 olika kond omstorlekar.

 9. Ingen försämring av fertiliteten: kondomer påverkar inte fertiliteten på lång sikt. Efter avslutad användning dröjer det inte innan fertiliteten återgår till det normala, vilket kan vara fallet med vissa andra preventivmetoder.

 10. Tillåter flexibilitet: Eftersom kondomer bara används vid behov erbjuder de en flexibilitet som inte är möjlig med många andra preventivmetoder. De är därför också idealiska för personer som inte regelbundet är sexuellt aktiva. Som redan nämnts i föregående punkt påverkar de inte heller fertiliteten och du kan bestämma flexibelt om du vill hoppa över kondomen eftersom du vill ha barn.

 11. Variation och skoj: Kondomer finns i olika storlekar, färger, smaker och till och med texturer, vilket kan variera och berika den sexuella upplevelsen.

 12. Billigt och lättillgängligt: Jämfört med andra preventivmetoder är kondomer ofta billigare och tillgängliga utan medicinsk rådgivning eller recept.

 13. Möjliggör spontant sex: Med kondomer kan sexuell aktivitet ske spontant och utan föregående planering, eftersom de kan användas omedelbart och det inte finns någon övergångsperiod från användning till fullt skydd mot graviditet, som till exempel med p-piller. Kondomer kräver inte heller regelbunden användning som andra hormonella metoder för att säkerställa fullt skydd. Kondomer skyddar omedelbart när de används korrekt.

 14. Ökar medvetenheten och kommunikationen mellan partner: Att diskutera preventivmetoder, inklusive användning av kondom, kan förbättra kommunikationen mellan sexpartner och leda till en mer öppen och ärlig relation.

 15. Skyddför sexleksaker: Kondomer kan också användas för sexleksaker för att göra rengöringen enklare och för att förhindra överföring av infektioner mellan partners, särskilt när leksaker delas.

Med dessa många fördelar spelar kondomer en viktig roll för preventivmedel och skydd mot sexuellt överförbara sjukdomar och är ett bra alternativ för personer som vill ha en säker och ansvarsfull sexualitet. Tack vare de 7 olika kondomstorlekarna i MISTER SIZE-kondomerna finns det en perfekt passande kondom för nästan alla män. Detta garanterar en särskilt trevlig och säker känsla. Det är bäst att prova dem nu!

Bestäm kondomstorlek nu

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nyheter

Min kondom är Mister Size

Kondomanvändare som redan har provat flera kondomer skriver gång på gång till oss att de har hittat sin kondom i MISTER SIZE. Vi är naturligtvis glada över detta och därför ville vi veta exakt och även låta andra få veta om deras erfarenheter av…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om oss

Kondoms kvalitet

För att kunna garantera våra kunder maximal säkerhet ingår förstklassiga material och stränga kontroller i vårt standardprogram.

Kondom FAQ
Om oss

Vanliga frågor om kondomer och kondomstorlekar

Få svar på alla dina frågor om kondomer, din kondomstorlek och MISTER SIZE som lämplig kondom.

Mister Size Ut ur din rutin

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen lika rättigheter under sex?

Läs nu

Kondomer och glidmedel: så här går sex som ett urverk

Läs nu

Prova något nytt