Skip to main content

Min kondom är Mister Size

Kondomanvändare som redan har provat flera kondomer skriver gång på gång till oss att de har hittat sin kondom i MISTER SIZE. Vi är naturligtvis glada över detta och därför ville vi veta exakt och även låta andra få veta om deras erfarenheter av MISTER SIZE: Så vi startade kampanjen "Min kondom är MISTER SIZE".

MISTER SIZE-användare kunde skriva till oss om sina erfarenheter av MISTER SIZE och fick i gengäld ett 36-pack MISTER SIZE.

Här är resultaten och feedback från testarna:

Vi har varit tillsammans i flera år och vill inte ha några barn. Min flickvän är mycket hälsomedveten och övertygad vegan. Hittills har vi haft problem med att kondomer sitter ganska löst på mig. Därför kunde ingen av oss riktigt släppa taget, eftersom vi alltid var lite oroliga för att kondomen skulle glida av eller att sperma skulle läcka ut. Orgasm tillsammans? Verkligen svårt.....! Min flickvän såg MISTER SIZE på Müller-droghandeln och tog genast med sig detta TEST SET. Vi känner oss båda väldigt bekväma med storlek 49 nu, inget glider. Det får dig verkligen att må bra. Mister Size är därför inte bara min kondom utan verkligen vår kondom.

Andreas, 38

En av mina favoritinfluencers, som själv är mamma, introducerade MISTER SIZE. Jag tror att kondomer är bra för oss eftersom vi vill ha ett barn till, men inte ännu. Tyvärr har min älskling erektionsproblem med kondomer och det är inte roligt. Så vi provade MISTER SIZE i hans storlek. Det gör verkligen skillnad. Utan kondom är fortfarande bäst, men MISTER SIZE är definitivt en bra lösning. Eftersom det knappt finns något val i hans storlek är MISTER SIZE inte bara min kondom utan vår kondom.

Celina, 31 år

Mina relationer brukar inte vara särskilt långvariga. Dessutom har jag enorma biverkningar när jag tar p-piller. Kondomer är därför det rätta preventivmedlet för mig. Tyvärr har jag alltid fått höra från män att de inte vill använda kondomer för att de skär av blodet och då kan de inte hålla erektionen, och det är faktiskt sant.... Sedan rekommenderade en vän mig MISTER SIZE. Och när kondomerna passar, är kondom ja eller nej mycket mindre ett problem. Dessutom är de riktigt snygga och känns riktigt bra! Jag har alltid flera olika storlekar med mig för säkerhets skull. Därför är MISTER SIZE min kondom.

Sandra, 32 år

Jag har varit lyckligt singel i två år och är i permanent dejtingläge, men kondomer från Durex och Ritex passade inte så bra och dödade ofta vibbarna under sex eftersom känslan inte fanns där. Så fort en kvinna insisterade på att vi skulle använda kondom blev jag ganska avskräckt och det var en liten avstängning. Sedan upptäckte jag Mister Size-annonsen på Lovoo och beställde ett provpaket i den största storleken och storlek 64 passade perfekt. Sedan dess är det inte längre ett problem för mig att använda kondom och det är inte viktigt för mig med eller utan kondom, eftersom båda fungerar bra och är mycket sensuella. För mig är det inte längre möjligt utan Mister Size, även om det är preventivmedel, så är jag fortfarande på den säkra sidan utan att behöva ge upp den intensiva känslan.

Ben, 29 år

Min kondom är MISTER SIZE! Gäller det också för dig? Skriv sedan till oss dina detaljerade erfarenheter med samtycke till att publicera dem här, så skickar vi dig ett 36-pack i din storlek som tack.

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen lika rättigheter under sex?

Läs nu

Kondomer och glidmedel: så här går sex som ett urverk

Läs nu