Skip to main content

Om oss

MISTER SIZE - din följeslagare för bättre sex

Sex kan och borde vara perfekt. Det är därför MISTER SIZE skapar de perfekta förhållandena så att du kan njuta av stunder tillsammans i all sin intensitet. Här kan du ta reda på mer om våra grundläggande principer och varför vi helt tror på vad MISTER SIZE handlar om.

MISTER SIZE story

Hittills har kondomen varit ett slags jobb för att skydda dig själv och din partner mot smittsamma sjukdomar för att förhindra oönskad graviditet - men gott gammalt gummi ansågs i allmänhet vara en nöjesdödare. Vi på Vinergy började leta efter den perfekt passande kondomen utan att begränsa nöjesupplevelsen. Resultatet är MISTER SIZE, kondomen som en lustdödare hör till det förflutna.

Läs mer

Bra sex för alla - vår trosbekännelse

Sex slappnar av, sex är kul, sex gör dig lycklig - med sex (nästan) blir allt bättre. Det är därför vi tycker att alla förtjänar bra sex. Inte bara en gång utan om och om igen. Det får inte finnas några onödiga hinder för detta, vi behöver enkla preventivmetoder utan bekymmer eller biverkningar. Det är därför vi tror på MISTER SIZE. För att han gör exakt det möjligt.