Skip to main content

Mister Size-teamet

I vårt familjeföretag är alla anställda helt engagerade och entusiastiska över att ge dig den bästa kondomupplevelsen. Ta reda på mer om människorna bakom Mister Size med en titt bakom kulisserna. Lär känna vårt team.

Om du har några frågor, förslag eller kritik är vi alltid glada att kunna hjälpa till. Vi tar all feedback på allvar för att kunna förbättra din upplevelse med MISTER SIZE-kondomer varje dag. Använd gärna kontaktformuläret.

Eva

Vår vision att göra lämpliga kondomer tillgängliga i fler och fler länder runt om i världen och det tillsammans med vårt fantastiska team - det är min passion! Mitt goda humör är oftast smittsamt. Jag älskar bra idéer och ännu mer att snabbt omsätta dem i praktiken tillsammans med teamet. Som VD ser jag till att det finns en överblick och vision samt ett bra lagarbete.

Jan

Varför finns skor i rätt storlek och inte kondomer? Jag har ställt mig själv de frågor som ingen annan har ställt. Som grundare av kondomwebbutiken Vinico, som den person som uppfann kondomvarumärket My.Size och gjorde det känt i Tyskland och som uppfinnare av Mister Size utvecklar jag de perfekt passande lösningarna för våra kunder i många länder runt om i världen med kreativitet, ett öga för design och över 20 års erfarenhet av kondombranschen.

Gunther

Jag älskar kontakten och utbytet med våra kunder. Att utveckla idéer tillsammans och genomföra dem tillsammans ger mig stort nöje varje dag. Att lära känna kunder och människor från hela Europa och andra länder och sedan ta hand om dem och utbyta idéer på ögonhöjd är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat. Jag passar perfekt för Mister Size eftersom jag hittar individuella lösningar tillsammans med mina kunder för att göra Mister Size ännu mer framgångsrikt. Kreativt och med obegränsad optimism hittar jag alltid nya entusiastiska kunder som fortsätter att göra Mister Size känd som en utmärkt kondom.

Bastian

Jag har arbetat på Mister Size sedan starten och har varit associerad med företaget sedan 2013. Att arbeta på Mister Size, liksom kondomerna, passar mig så bra eftersom jag är entusiastisk över att arbeta med nya projekt och alltid är på jakt efter rätt lösning. Jag älskar variationen av olika uppgifter på Mister Size, oavsett om det handlar om att skapa webbplatsen, organisera inköp och internationell logistik eller till och med tvärfunktionellt stöd inom marknadsföring och försäljning.

Tatjana

Jag gillar att använda min kreativitet på de mest skiftande områden inom företaget. Jag älskar de varierande uppgifterna och de nya utmaningarna varje dag. Att ta hand om våra B2B- och B2C-kunder och deras positiva feedback på våra produkter är min största drivkraft.

Albert Einstein visste redan...

Framgång kommer när du gör det du älskar.

Bianca

Gör praktikanter bara kaffe? Inte i e-handeln på MISTER SIZE! Även som trainee var jag med i hetluften från dag ett och växte med de ständigt ökande uppgifterna. Nu när jag har avslutat min utbildning ligger mitt fokus fortfarande på vår e-handel och marknadsföring. Oavsett om det gäller blogginlägg, nyhetsbrev eller kundservice: Jag informerar våra B2C-kunder på bästa möjliga sätt om MISTER SIZE, rätt kondomstorlek eller de senaste trenderna inom sex & love.

Inte att förglömma

Naturligtvis får vi inte glömma att nämna alla de hårt arbetande händer i vårt team som inte nämns här, som stöder oss energiskt och med fullt engagemang för Mister Size, både internt och externt. Oavsett om det är våra partners för marknadsföring, skatter och, viktigast av allt, vår hårt arbetande lagerpersonal som tar våra produkter till ditt hem eller till de många butikerna.

Din direkta kontakt med oss

Vinergy GmbH Bahnhofstr. 19 78224 Singen, Tyskland

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Dataskydd är mycket viktigt för oss