Skip to main content

MISTER SIZE Story - Visionen om den perfekta kondomupplevelsen

Hand på hjärtat: Vilken man tycker faktiskt att kondomer är bra? Förmodligen knappt några. Inte ens vår företagsgrundare Jan Vinzenz Krause har haft glädje av dem än så länge. Det finns bara standardstorlekar på apoteket. Kondomen är en slags irriterande plikt för att skydda sig själv och sin partner från smittsamma sjukdomar, för att förhindra oönskade graviditeter - men i allmänhet anses det goda gamla gummit vara en lustdödare. Haltade förbi. Så vi på Vinergy började leta efter en kondom som passar perfekt utan att begränsa njutningsupplevelsen. Resultatet av vår sökning är MISTER SIZE.

Så här kom Mister Size till stånd

Allt började med en tanke: Varför bär vi skor i rätt storlek men inte kondomer? För Jan Vinzenz Krause, uppfinnaren av MISTER SIZE, måste allting alltid passa bra. Och det är så det borde vara med kondomer också. Idén var född: kondomer i rätt storlek!

2001 - Första nätbutiken med kondomfinder

År 2001 grundade Jan nätbutiken Vinico, som fortfarande hjälper kondomanvändare att hitta rätt kondom med hjälp av kondomfinder.

Onlinebutiken för lämpliga kondomer blev snabbt känd i Tyskland. Ett stort antal medierapporter (t.ex. i Focus, Men's Health) och medieuppträdanden, t.ex. i Kai Pflaume, bidrog till dess popularitet i Tyskland. Genom att arbeta med Bravo, ProFamilia eller till och med den amerikanske sexforskaren David Schnarch fick Jan ambassadörer för ämnet. Samtidigt blev sättet att få människor intresserade av ämnet alltmer sofistikerat. Till exempel skapades mätverktyg som Condom Sizer, som gör det enkelt för män att bestämma sin storlek. Visionen att övertyga så många människor som möjligt världen över att använda lämpliga kondomer blev allt mer konkret.

2008 - Utveckling av de första kondomer i storlek

År 2008 blev drömmen om den perfekt passande kondomen verklighet: I Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), den erfarna kondomtillverkaren, träffade Jan en affärspartner och tillverkare som delade idén med honom och lät MY.SIZE produceras i högsta kvalitet och i sju kondomstorlekar. My.Size distribuerades inte bara i vår nätbutik Vinico, utan vi hade också ensamrätt till distribution av My.Size i Tyskland och några andra länder fram till slutet av 2020.

2019 - Ytterligare utveckling av Mister Size

Det faktum att kondomer ska passa perfekt var inte längre tillräckligt för Jan. Påståendet att sex med kondom är lika bra som utan kondom fick Jan att fortsätta att pyssla med ännu bättre kondomer.För sitt projekt lyckades Jan övertyga världens största kondomtillverkare Karex. Karex hävdar att de är pionjärer på kondommarknaden när det gäller utveckling, kvalitet och hållbarhet och tillverkar kondomer för välkända kondomvarumärken över hela världen. Rätt partner för att få bästa möjliga kondomer utvecklade.

Otaliga diskussioner med kunder och återförsäljare har bidragit avsevärt till utvecklingen av MISTER SIZE kondomer som lanserades på marknaden 2019. MISTER SIZE är resultatet av 20 års erfarenhet av storlekskondomer och all vår passion! MISTER SIZE finns inte bara i 7 storlekar, utan är också fantastiskt trogen mot känslan.

Tadaa! Om du inte har känt MISTER SIZE än, kan du läsa om den här...

MISTER SIZE är kondomen som ser ut som en kondom, skyddar som en kondom - men som inte alls känns som en kondom när den används. Varför? För män och kvinnor känner nästan ingenting alls. Den är tunn. Den är så tunn att den nästan är osynlig - bara 0,05 millimeter. En fläkt av ingenting och ändå utrustad med all den säkerhet som krävs för att du ska kunna koncentrera dig helt på din partner och hans intima önskemål under heta älskogsmöten.

Men det är inte bara den försvinnande tunna tjockleken som är en påtaglig njutningshöjare: MISTER SIZE finns i sju olika storlekar - varje mans bästa bit är trots allt väldigt individuell. Våra kondomer ligger perfekt mot den erigerade penis och bildar en behaglig enhet med den. Strumpor och handskar finns också i flera storlekar så att de inte klämmer eller är för breda och tappar greppet. Olika kondomstorlekar är bara logiskt och konsekvent. Till och med att mäta omkretsen med MISTER SIZER är en pirrande upplevelse. Att sätta på den perfekt passande kondomen blir en spännande del av älskogsmötet. Förr i tiden var det synonymt med ett lusthål att sträcka sig efter en kondom - men idag upptäcker män och kvinnor snabbt att en tunn och perfekt passande kondom är nyckeln till bekymmersfri njutning.

Du kan njuta av gränslös extas utan att vara rädd för att halka, spricka eller till och med förlora kondomen. Felix och Nora, ett par från Wittenberg, har provat MISTER SIZE - och vill inte älska utan den. "Vi kan släppa loss oss själva - och ha det roligast i livet", säger de två. "Mitt huvud är i molnen under sex, inte under preventivmedel", skrev en annan kund. Att använda MISTER SIZE garanterar just det - du kan ge dig själv över till kärleken och kondomen gör resten.

Vårt kreativa team på Vinergy-gruppen är ständigt på jakt efter den innovativa idén, den pirrande nyheten som lovar ännu mer njutning och en högre erotisk faktor. Om man vill ha bra sex måste man kunna låta tankarna flöda fritt - det var utgångspunkten. För vår företagsgrundare Jan Vinzenz Krause till exempel kretsade allting kring kondomer redan från mycket tidig ålder: I barnkammaren i hans föräldrahem i Bonn drev han redan en postorderverksamhet för kondomer på nätet och en kondområdgivningstjänst. Att ta fram en kondom ska bli en självklarhet - utan mental press, utan rädsla, utan inre broms. Det som länge ansågs vara ett hopplöst projekt har nu blivit verklighet med MISTER SIZE.

Vårt mål är att göra det möjligt för alla att ha sitt livs bästa sex - i vilken form som helst - även med kondom. Vi arbetar ständigt med detta och tar gärna emot feedback. Kontakta oss gärna när som helst om du har några frågor, förslag eller idéer till förbättringar.