Skip to main content

Mister Size - en sann storhet även när det gäller kondomkvalitet

För att kunna garantera våra kunder maximal säkerhet ingår förstklassiga material och stränga kontroller i vårt standardprogram. Miljontals kondomanvändare världen över uppskattar därför den höga kvaliteten på Mister Size, som beror på över 20 års expertis inom branschen.

Råvaror

Mister Size kondomer är tillverkade av en unik naturgummilatexblandning som ger produkten särskilt mjuka, rivningsbeständiga och luktfria egenskaper. Detta gör att Mister Size kondomer kan ge intensiva känslor och samtidigt ett pålitligt skydd. För optimal kompatibilitet består den smörjande gelbeläggningen av ren silikonolja, som också kallas dimethicone.

Certifiering

Mister Size är en certifierad medicinsk produkt i enlighet med EU-direktiv 93/42/EEG. Förutom interna kvalitetskontroller granskas våra produktions- och ledningssystem regelbundet och officiellt enligt ISO 9001 och ISO 13485.

Produktion

När det gäller produktionen förlitar vi oss på vår långvariga partner Karex, världens största kondomtillverkare. Mister Size kondomer utvecklas och tillverkas i Malaysia på toppmodern utrustning under överinseende av erfaren specialistpersonal. Det innebär att vi låter producera våra kondomer nära råvarorna för att garantera bästa möjliga kvalitet. Varje Mister Size kondom testas elektroniskt för att upptäcka hål. Naturgummiblandningen och den rena silikonoljan garanterar bästa hudkompatibilitet och säkerhet.

Hållbarhet

Karex garanterar att produktionspersonalen får rättvis betalning och att det inte förekommer barnarbete i produktionen av Mister Size.

Kondomförpackningen är tillverkad av omsorgsfullt tryckt kartong. Vi använder inga onödiga plastpåsar och inget onödigt förpackningsutrymme - mottot är: så mycket som behövs, så lite som möjligt.

Mister Size kondomer är också veganska.