Skip to main content

Rätt kondomstorlek - därför är det värt att mäta upp

Har du alltid haft känslan av att kondomer stör dig och tar bort en del av känslan? Då har vi goda nyheter för dig: det är inte kondomen i allmänhet, utan snarare valet av kondom och dess storlek. När du väl har hittat den rätta för dig kommer du knappt att känna någon skillnad och kan äntligen njuta av sex fullt ut, även med ett gummi.

Perfekt passform istället för meningslös kukjämförelse

Det är inte längre någon hemlighet att bra sex inte beror på storleken. Det är därför din storlek är viktig för MISTER SIZE - men bara så att du är perfekt anpassad för nästa älskogssession. Med rätt storlek bildar din bästa bit och den ultratunna kondomen en enhet som slutligen får dig att helt glömma att den finns där. Ingen mer obekväm känsla, bara bra sex.

Det är enkelt att bestämma din kondomstorlek!

Innan du beställer ditt första paket MISTER SIZE bör du förstås ta reda på din personliga kondomstorlek. Vi har utvecklat tre mycket enkla metoder för dig:

Mörk rand på Mister Size-förpackningen

Mörk rand på förpackningen

Du kan också enkelt uppskatta din kondomstorlek genom att titta på den mörka remsan på våra förpackningar. Bredden är olika på varje förpackning, precis som kondomstorleken. Om din erigerade penis är lika bred som strecket, passar den här kondomstorleken förmodligen dig.

Läs mer

Ikonen för måttband

MISTER SIZE måttband - mät som en pålitlig skräddare

Om du föredrar att mäta på det klassiska sättet kan du bara skriva ut vårt måttband MISTER SIZE. Klipp ut den och placera den försiktigt runt din erigerade penis. Då kan du enkelt läsa av din personliga kondomstorlek.


Försiktighet: När du skriver ut ska du välja "none" för sidjustering så att måttbandet skrivs ut skalenligt.

Skriv ut nu

Kondom Sizer

Condom Sizer - storleksspecialisten för ditt bästa stycke

Är du mer intresserad av riktiga verktyg som är gjorda för jobbet? Då är vår Condom Sizer den mätutrustning du behöver. Med det här praktiska verktyget i checkkortsformat kan du bestämma din individuella storlek på nolltid och med fullständig precision. Från och med nu kan du koncentrera dig på det viktigaste under sex: Heta stunder i sömlös anslutning.

Läs mer

Som kvinna också, förstås ...

Kondomer behöver inte bara vara för män. Om du föredrar att förbereda dig i god tid före dina träffar eller vill göra något gott för din älskling kan du naturligtvis också mäta. Det är bäst att ha vårt praktiska provpaket med dig så att du kan börja direkt.

Sju kondomstorlekar - och en av dem är din

Har du redan mätt dig själv? Sedan är det dags för din personliga kondom. MISTER SIZE finns i sju olika versioner och du vet nu vilken som kommer att bli din nya följeslagare från och med nu. Så oavsett om din kondom är 47 mm, 60 mm eller 69 mm - du kommer att kunna njuta av sex med kondom mycket bättre från och med nu. Så utrustar du dig direkt och sedan kan du ge dig av till nästa mysmaraton i soffan eller till nästa äventyr.