Skip to main content

Drop together - fördelar för er som par

Även i fasta förhållanden kan det ta lång tid innan du äntligen hittar den perfekta preventivmetoden. Det är därför våra par till en början blev överraskade av sina positiva erfarenheter av MISTER SIZE. Ta en titt på vad de har att säga.

Vittnesmål från par

Luis & Johanna - 39 & 41 år, från Lübeck

"Vi är krävande - i varje situation".

Luis: "Vi har varit tillsammans i 16 år nu och har alltid haft ett mycket bra sexliv. I alla fall från min sida."

Johanna: "Jag har inga invändningar!"

Luis: "Haha, det är jag glad för."

Johanna: "Men för ett år sedan bestämde jag mig för att jag inte ville ge min kropp fler hormoner och slutade därför ta p-piller. Så vi var tvungna att leta efter nya preventivmedel. Kondomer var min favorit redan från början: mycket säkra och utan komplicerade ingrepp i kroppen. Dessutom tror jag att jag har tagit hand om preventivmedel på egen hand tillräckligt länge nu. Med kondomer kan vi ta lika stort ansvar."

Luis: "Om jag ska vara ärlig var jag ganska skeptisk till en början. Det var ett tag sedan, men jag hade dåliga erfarenheter av kondomer. Ofta passade de inte riktigt och känslan var bara hälften så bra som utan. Sex är en viktig fråga."

Johanna: "Det var det som gjorde att jag blev upprörd. Jag ville inte göra det vi hade värre. Därför undersökte jag vad som skulle vara den bästa lösningen när det gäller kondomer. Jag kom sedan i kontakt med Mister Size genom rekommendationer i forum på nätet och beställde genast Condom Sizer hem."

Luis: "Jag är ett stort fan av skräddarsydda produkter (jag har två skräddarsydda kostymer i min garderob), och därför gillade jag mätningen direkt. Kondomerna som kom kändes som om de var gjorda för mig redan från början."

Johanna: "Första gången med kondom efter en så lång tid utan var jag verkligen nyfiken på om vi skulle bli nöjda. Men alla mina farhågor försvann efter några minuter. Det var lika trevligt som alltid."

Felix & Nora - 34 & 27 år, från Wittenberg

"Vi kan släppa loss oss själva - och ha det roligare än någonsin".

Nora: "Felix och jag har varit tillsammans i tre år. Vi hade oftast ett distansförhållande, men för sex månader sedan flyttade jag till Berlin för att bo med honom. Samtidigt startade jag mitt eget företag och det går inte alls dåligt. Jag har mycket att tänka på just nu... och så lite tid för ett barn!"

Felix: "Det är likadant för mig, och därför är vi väldigt överens om att planera ett barn: en dag, men inte nu."

Nora: "Men vi gillar fortfarande att ha sex och mycket sex (skrattar). Så vi måste vara mycket försiktiga."

Felix: "Det är dock inte lätt för mig att välja kondom eftersom jag inte har en genomsnittlig penisstorlek. Det har redan hänt oss två gånger att kondomen har glidit av under sex. Varje gång var det en total röra och det var fortfarande stressigt för oss båda ett bra tag efteråt. Precis vad man inte vill ha under sex."

Nora: "Någon gång sa jag: det måste finnas kondomer som inte bara har en standardstorlek. Vi kan inte vara de enda som behöver lite individualitet."

Felix: "En kompis rekommenderade MISTER SIZE till mig. Jag köpte ett paket med tre storlekar för att testa och med en kände jag genast att det här är den rätta."

Nora: "Vi är mycket mer avslappnade nu och det är ännu roligare."

Att ta ansvar och njuta av det tillsammans - fördelar för par

Särskilt i ett långvarigt förhållande lönar det sig att testa tidigare erfarenheter och medvetet söka efter den perfekta preventivmetoden för er båda. Kondomer används ofta bara som en nödlösning när p-piller inte längre är ett alternativ på grund av biverkningarna. Men det är en underskattning av deras värde. Om du investerar lite tid i att hitta rätt kondom i rätt storlek blir preventivmedel enklare och bekvämare än någonsin tidigare.

Orofri njutning - med intensiv känsla tack vare den individuella storleken

Med sina individuella storlekar ser MISTER SIZE till att ni kan njuta av era stunder tillsammans utan bekymmer. Kondomen sitter perfekt, utan risk för att glida eller snäva in på något sätt. Samtidigt finns det bara ett mycket tunt lager mellan er. Ni kommer att känna varandra lika intensivt som någonsin och kan koncentrera er helt på varandra.

Bilda en enhet - både för preventivmedel och för sex.

Det är bra för er relation och därmed också för ert sexliv om ni fattar viktiga beslut tillsammans utan att någon av er behöver ta plats i bakgrunden. Därför skapar MISTER SIZE de idealiska förutsättningarna för preventivmedel: med den skräddarsydda kondomen finns det inga begränsningar för känslan och biverkningarna av hormonella metoder hör äntligen till det förflutna. Istället får du en bra känsla i alla avseenden. Ni har tagit hand om det tillsammans och kan nu njuta av fördelarna tillsammans - med underbara stunder av fantastiskt sex.