Skip to main content

Den rena känslan! - Fördelar för dig som man

När kondomen sitter som ett andra skinn känns sex helt annorlunda. Här kan du läsa om andra mäns erfarenheter av MISTER SIZE - och om skillnaden är värd det.

Vittnesmål från män

Matteo - 32 år, från Aachen

"Min perfekta storlek, min rena känsla".

"Om jag ska vara ärlig har jag aldrig tänkt så mycket på kondomer. Jag köpte bara det som fanns på hyllan - det verkade alltid passa på något sätt. Sedan råkade jag av en slump snubbla över MISTER SIZE och tänkte att jag ska prova den nu. Jag är ändå ganska experimentell när det gäller sex och köper ofta lite ovanliga tillbehör, så varför inte testa nya kondomer också?

Första gången jag använde MISTER SIZE blev jag förvånad över hur stor skillnad den individuella passformen gjorde. Jag hade beställt hem kondomstorleken och hittade min exakta storlek - för att vara ärlig, en annan än jag hade trott - och det var värt det. Det tunna materialet och den fina passformen gjorde att kondomen kändes som ett andra skinn direkt. Jag tycker att sex alltid är bra, men det här var en annan historia. Känslan var mycket intensivare än vad jag hade upplevt tidigare. Jag trodde inte att storleken skulle göra så stor skillnad.

Kay - 26 år, från Neu-Ulm

"Jag är inte 0815 - därför behöver jag kondomer som inte är det"

"Att hitta rätt kondomstorlek var ett problem för mig från början. Min penis är lite mindre än genomsnittet. Det har aldrig påverkat min självkänsla - hittills har alla mina partners varit mycket nöjda med mina prestationer - men jag kan tänka mig att andra män som inte är lika välutrustade har problem med det. Och dessutom står du framför en hylla och tänker: Varför finns det inget här som jag känner att man har tänkt på för män som jag? Som om det bara fanns en typ av människa, alla med exakt samma mått. Det gör de inte heller med kläder. Tack gode Gud!

När jag såg MISTER SIZE och det breda utbudet av storlekar var min första tanke: Varför gör inte alla det? Det finns olika penisar, så det borde också finnas olika kondomer. För mig var det definitivt en total lättnad. Jag fick rätt storlek första gången och kondomerna passade perfekt. Jag märkte genast skillnaden i sängen: inga fler glidningar och ingen rädsla för att kondomen ska ramla av eller - ännu värre - fastna. Jag kan bara rekommendera alla män att vara lika kräsna när det gäller kondomer som när det gäller kläder.

Kondomer med skräddarsydd storlek - fördelar för män

Många män är kritiska till kondomer. Orsaken till detta är ofta dåliga erfarenheter från ungdomen eller vad de hört om kondomer: att de är obekväma, tar bort känslan, drar ihop sig och går sönder. Men det är värt att ifrågasätta dessa fördomar igen - för i rätt storlek har din MISTER SIZE-kondom många fördelar:

Intensiv känsla med optimalt skydd

Med MISTER SIZE känns sex lika intensivt som utan kondom. Det enda tunnare skiktet låter dig känna varje beröring och ger dig samtidigt möjlighet att släppa loss helt och hållet. Eftersom du inte behöver oroa dig för preventivmedel och säkerhet - utan de nackdelar och risker som andra preventivmedel medför. Dessutom ser det något generösare lagret av smörjmedel på våra kondomer till att din älskog får en ännu bättre start.

Med MISTER SIZE kan du vara dig själv som man.

Naturligtvis känns det löjligt när kondomen inte sitter tillräckligt hårt eller när det blir en tävling i skicklighet och ett styrkeprov att sätta på den. Den perfekta kondomen måste vara lätt att rulla ut och sitta som ett andra skinn - en självklarhet för MISTER SIZE. När du väl har hittat din personliga storlek är det slut med att klämma och klämma. Kondomen passar dig helt enkelt, oavsett hur stor din bästa bit är. Så även med kondom kan du känna dig helt själv - och njuta av fantastisk sex som man. Det bästa är att prova det direkt.