Skip to main content

Gör mer av det - med sexfantasier i din egen huvudbiograf.

fem idéer för ett fulländat kärleksliv

Är ditt sexliv bara så smått och är det dags för en liten boost? Känner du för att prova något nytt - men vet inte riktigt hur? Eller vill du bara skapa några sensuella stunder på egen hand och njuta av dem fullt ut? Slå sedan på din mentala biograf och låt dig hänföras av dina hemligaste fantasier. Här hittar du några spännande idéer och tankar.

Är du arg på någon eller kan du inte riktigt stänga av? På väg till den mentala biografen ...

Personlig mental film är absolut guld värd - även i vardagen. Till exempel när din nya chef gör dig otroligt upprörd och du föreställer dig att du häller din smoothie över hennes huvud. Eller när busschaufförens däck blåser ut precis när han ska köra ifrån dig. I våra sinnen tillåts saker och ting att löpa annorlunda för ett ögonblick och på så sätt förgyller vi vår dag. Vare sig det är en liten hämndfantasi eller tankar på en äventyrssemester medan vi sitter på en tråkig obligatorisk föreläsning.

Och huvudfilmen är också ganska häftig under sex. För den visar oss exakt vad vi verkligen tänder på - mycket mer än i någon porrfilm. Och det hjälper oss att komma in i det bättre eller helt enkelt att lägga i en högre växel. Om du inte har gjort det ännu, prova det!

Vilka filmer spelas upp i ditt huvud? - De mest populära sexfantasierna

Vi kan när som helst själva bestämma vad som spelas i vår huvudbiograf. Så unna dig filmer som är roliga och bra för dig. När det gäller pirrande erotik finns det några sexfantasier som är mycket populära. Låt dem inspirera dig:

Sex med främlingar

Många människor gillar att föreställa sig att de har sex offentligt - kanske till och med med en mystisk ny bekantskap. Till exempel under ett spontant möte på gatan i en bakgata, när du joggar i parken eller på diskoteket. Det är inte så konstigt - det är trots allt något spännande och ondskefullt med det, och ett oväntat äventyr låter i allmänhet ganska spännande. Om du vill ha det i verkligheten är en annan fråga. Men den kan absolut rekommenderas som en liten film för den mentala biografen.

Ett äventyr med dominans och hängivenhet

Senast sedan "Shades of Grey" har dominans- och bondagelekar också väckt stor åtrå utanför BDSM-scenen. Föreställ dig att du ger dig själv helt och hållet till din partner och att han bestämmer vad du ska göra. Kanske till och med bunden helt orörlig i en ganska het position. Du bestämmer själv hur långt du vill gå ...

Sex med stjärnor eller "respekterade personer

Ett hett kärleksäventyr med din favoritstjärna, chef, professor eller föreläsare är också spännande. Vem som än har utlöst oväntade känslor hos dig - i din personliga mentala bio kan du låta din önskan få fritt spelrum och njuta av äventyret i dina tankar. Detta kan även fungera med chefen du faktiskt hatar, vilket 25-åriga Isa avslöjade för Cosmopolitan.

Trekant eller gruppsex

Att bli tagen av flera partners samtidigt är faktiskt en utbredd fantasi. Även om de flesta människor aldrig skulle prova det på riktigt. Men åtminstone tanken på att bli smekt av flera händer och munnar och känna alla underbara möjligheter under sex samtidigt... det är ganska hett!

Så, är dina fantasier redan på väg bort med dig? Låt dig sedan gå och njut av föreställningen ...

"När det sista bojset sluts inser jag plötsligt att det inte finns någon återvändo nu. Jag är helt utlämnad till hans nåd. Samtidigt finns det en fräck nyfikenhet i mig: vad kommer han att göra med mig nu? Hela min kropp pirrar och jag väntar förväntansfullt. Det känns som en halv evighet. Och när hans händer äntligen glider upp på mina lår, strömmar det genom mig som ..."

Måste jag inte ha dåligt samvete om jag tänker på något annat under sex? Och är mina fantasier verkligen normala?

Naturligtvis, som med så mycket annat i livet, finns det ofta problem med det egna huvudet: är det inte oaktsamt mot min partner om jag tänker på något annat under sex? Eller ännu värre, om någon annan?

Visst kan det kännas konstigt - kanske till och med lite som om vi är otrogna mot den andra personen. Tills vi inser varför vi överhuvudtaget sätter på huvudbiografen: För att få igång oss och blockera andra dumma tankar. För det är säkert trevligare att njuta av heta fantasier i huvudet än att tänka på stressen på kontoret eller den efterlängtade skattedeklarationen under sex. Eller vad tycker du? Så länge du älskar din partner och inte redan tänker på någon annan är små äventyr i ditt huvud helt okej. I slutändan får ni båda bättre sex.

Samma sak gäller förresten för våra fantasier - oavsett hur svåra eller konstiga de kan verka till en början. I vår huvudbiograf kan vi leva ut allt som vi inte vill erkänna i verkligheten. Vi behöver inte ha några skrupler eller dåligt samvete. Även fantasier som att bli våldtagen av en inbrottstjuv är mycket vanligare än vad de flesta tror. Och om du tycker att idéer som kan vara äckliga för andra är heta? Än sen? Det är trots allt din huvudbiograf och du bestämmer programmet. Utan irriterande tabun. Så länge djur och barn inte är med, är i stort sett allting okej. Så låt dig hänga med i dina hemliga fantasier och oroa dig inte för vad andra kan tycka om dem. De har ofta sina egna smutsiga fantasier som de aldrig skulle avslöja.

"När föreläsningen är slut reser sig alla upp och lämnar föreläsningssalen. Plötsligt känner jag en hand på mitt bröst, vilket tvingar mig att stanna abrupt. Jag har fortfarande ett ord att säga till dig. Vår professor tittar på mig med ett strängt uttryck och mina ben känns plötsligt mjuka som smör. Handlar det om uppsatsen? Jag borde inte ha skrivit det så provocerande. Men sedan säger hon: Jag tyckte mycket om det du skrev. Det gjorde mig nyfiken. Det finns fortfarande en sak som jag skulle vilja diskutera närmare med dig ..."

Och om det inte räcker med fantasi ...?

Ibland vill vi gå ett steg längre och prova våra sexfantasier i verkligheten. Det är inte så svårt - det finns trots allt många andra människor som känner likadant. Du kan hitta lämpliga lekkamrater för dina fantasier på dejtingplattformar om du kommunicerar dina önskemål tydligt. Ibland kan det hända helt oväntat på baren, i snabbköpet eller i ditt eget förhållande, så fort det äntligen är sagt. Det enda viktiga är att ni pratar om saker och ting i förväg. Så att det är tydligt vad du vill och var gränserna går. Och i dina fantasier kan de gå under bordet, men i verkligheten gäller förstås alltid följande: glöm inte kondomer.

"Med sina stora händer tar han tag i mig och trycker mig hårt mot väggen. Vi kysser varandra medan jag känner efter blixtlåset till hans jeans och till slut får tag i honom. Det jag då känner gläder mig. Han drar upp min klänning och penetrerar mig. För ett ögonblick sedan var jag rädd att någon skulle titta på oss. Nu sporrar tanken mig bara ännu mer..."

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen rätt sätt att uppnå jämställdhet i sexlivet?

Läs nu

Kondomer och glidmedel - så att sexet går som på räls

Läs nu