Skip to main content

Inga halvmesyrer - de fyra grundprinciperna för MISTER SIZE

Vi i teamet står helt bakom MISTER SIZE eftersom vi har fått nog av preventivmedel som bara är okej. Det finns inga kompromisser här - allt måste vara rätt. För det är först då som ni kan uppleva lyckan i de mest intima stunderna och njuta av er tid tillsammans i all sin intensitet. För att göra allt detta möjligt bygger varje steg hos MISTER SIZE på våra fyra grundläggande principer.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Individuell


Det finns inga generella lösningar när det gäller sex. Alla människor är olika och det är helt underbart. Det är därför standard är uteslutet för oss - för oss är du den personliga höjdpunkten. Ditt kärleksliv är unikt. Du får alltså också din idealiska följeslagare: den kondom som verkligen passar dig. Det kanske inte är skräddarsytt (ännu), men vi är jäkligt nära. Det känner du direkt.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Känslig


Känslan är det viktigaste när det gäller sex - ni vill ju trots allt njuta av några vackra stunder tillsammans och ge er helt och hållet åt varandra. Naturligtvis får kondomen som vän, kamrat och sängkamrat inte alls störa. Därför har vi optimerat våra MISTER SIZE kondomer så att du knappt känner av dem. Med rätt storlek, idealisk passform och en väggtjocklek på 0,05 mm finns det bara ett tunnt lager mellan er under sex. Så att du kan njuta av hela känslan.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Kvalitet


När det gäller preventivmedel och skydd finns det sällan en andra chans. Därför måste allt alltid vara rätt. Misstag är tabu. För att kunna erbjuda dig full tillförlitlighet är våra kondomer certifierade och genomgår noggranna tester. Förstklassig kvalitet är ett absolut minimikrav för oss - det är trots allt inte bara storleken som måste passa, utan även allt annat.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Säker


Rädsla och oro under sex är onödiga glädjedödare och därför absolut förbjudna för oss. Det är därför som MISTER SIZE inte bara får dig att känna dig bekväm, utan också garanterar maximal säkerhet. Tack vare den personliga storleken och den optimala passformen sitter allting precis som det ska. Inga nackdelar - bara pålitligt skydd för de vackraste timmarna tillsammans.