Skip to main content

Försäljningsstart i Storbritannien och ny engelskspråkig webbplats

Vi är glada att meddela att Pasante Healthcare, som distributör för Storbritannien, har startat försäljningen och är tillgänglig för alla återförsäljare i Storbritannien. Detta markerar också lanseringen av den engelska webbplatsen som en informations- och försäljningsplattform för MISTER SIZE på ön. Upptäck vår nya webbplats nu och all information om dina köpalternativ på www.mistersize.co.uk.

Kondomer i Storbritannien

Även om du kan få vissa kondomer gratis från NHS i Storbritannien är det standardkondomer. Med Mister Size kan du välja mellan 7 kondomstorlekar och få din perfekta kondom. Dessutom är Mister Size särskilt tunn och därför känns den riktigt bra vid beröring, men är lika säker som en vanlig kondom. Den perfekta storleken kan till och med göra det säkrare, eftersom kondomen inte glider av om den är för stor. Om kondomen är för liten drar den ihop din penis, du känner mindre och kondomen går lättare sönder. Så det är värt att använda Mister Size kondomer, du kommer att känna skillnaden.

Var kan man köpa Mister Size

Följande butiker kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen av Mister Size i Storbritannien:

Kontakt för återförsäljare

Du är en återförsäljare i Storbritannien och vill få våra Mister Size kondomer tullfritt och snabbt. Kontakta då vår distributör i Storbritannien direkt:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen lika rättigheter under sex?

Läs nu

Kondomer och glidmedel: så här går sex som ett urverk

Läs nu