Skip to main content

Italienska Mister Size webbplats online

Även i Italien kan du köpa Mister Size kondomer i allt fler butiker, och därför har vi nu lagt till en italiensk webbplats till vårt sortiment. Läs all information om våra kondomer och dina lokala leveranskällor på italienska nu: www.mistersize.it

Kondomer i Italien

Italien med sina 60 miljoner invånare står för kultur, god mat och livsglädje. Nu kan du njuta av den rena känslan av kondomer i Italien. Eftersom skor inte bara finns i en eller två storlekar finns din Mister Size kondom i 7 olika kondomstorlekar. Så din storlek finns garanterat med. Förutom mer känsla under samlag ger detta också optimal säkerhet när du använder kondomer; kondomen glider inte av om den passar och den klämmer inte. Så här fungerar behagligt sex med MISTER SIZE kondomer!

Butiker med Mister Size i Italien

I Italien kan du redan köpa Mister Size i bland annat följande butiker:

Information för återförsäljare

Du är en kommersiell återförsäljare och är intresserad av att utöka ditt sortiment med våra produkter. Kontakta någon av våra grossister i Italien eller kontakta oss direkt via vår återförsäljarsida. Där hittar du också ett omfattande bild- och marknadsföringsmaterial som du kan ladda ner direkt. Välj Mister Size kondomer nu och erbjud dina kunder en högkvalitativ produkt som har fått mycket goda betyg av kunderna.

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen lika rättigheter under sex?

Läs nu

Kondomer och glidmedel: så här går sex som ett urverk

Läs nu