Skip to main content

Mister Size på italienska apotek

Nu kan du få dina Mister Size kondomer på de första apoteken i Italien, för vilka vi har vunnit den första italienska apoteksgrossisten. Med vår apoteksgrossist är Mister Size kondomer nu mycket lättare och snabbare tillgängliga för många apotek i Italien och når därför också dig som kondomanvändare mycket snabbare.

Vårt första apotek i Italien

Långt innan vi vann den första apoteksgrossisten i Italien hade ett apotek i Bruneck i Sydtyrolen våra Mister Size kondomer i sitt sortiment. Så Zieglauer Farmacia är mer eller mindre vår fyrtorn på den italienska apoteksmarknaden, från vilken din lämpliga kondomstorlek nu också blir allt mer utbredd lokalt i Italien och snabbt och enkelt tillgänglig för dig.

Ytterligare information för slutkunder

Vill du köpa Mister Size på ditt lokala apotek? Förutom på många apotek i Tyskland är detta nu också möjligt i Italien. Fråga bara på apoteket, antingen finns kondomer redan tillgängliga lokalt eller så kan apotekaren beställa dem åt dig. Du kan också hänvisa dem till oss om du har några frågor eller ge dem en tips på vår webbplats.

Information till apotekare

Om du är apotekare och vill inkludera våra kondomer i ditt sortiment har vi sammanställt en särskild sida för dig med all information, leveranskällor och marknadsföringsmaterial. Om du har några frågor kan du när som helst kontakta vår apoteksgrossist eller kontakta oss direkt.

Kontakt för apoteksdistribution i Italien:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italien)

Telefon: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-post: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Fler artiklar

Gör mer av det - med sexfantasier i din egen huvudbiograf.

Läs nu

En som inte är likadan - vad de olika penisformerna handlar om

Läs nu

Har människor mindre sex i dag?

Läs nu