Skip to main content

De 12 bästa flirttipsen för sommaren

Sommaren är den bästa tiden för att flirta. Dagarna är längre, nätterna är kortare och folk är i allmänhet mer avslappnade och glada. Så om du letar efter en flirt har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln delar vi med oss av de 12 bästa flirttipsen för sommaren. Med dessa tips kommer du garanterat att lyckas och ha mycket roligt.

Oavsett om du är singel eller har ett engagerat partnerskap

Vid första anblicken kan våra flirttips för sommaren verka intressanta för singlar som söker en ny bekantskap, men även par kan dra nytta av dem. Med några tips kommer din partner säkert att bli glad om du använder dem och flirtar lite med honom, vilket kommer att hålla er relation fräsch och spännande:

 1. Rätt kläder: Klä dig sommarlöst och avslappnat, men var försiktig så att du inte är för avslöjande.
 2. Le och ha ögonkontakt: Le mycket och håll ögonkontakt när du pratar med någon.
 3. Kroppsspråk: Var uppmärksam på ditt kroppsspråk och försök att verka öppen och vänlig. Visa hur mycket du njuter av sommaren.
 4. Samtal: Håll samtalet livligt och intressant, men undvik att prata för mycket om dig själv eller bara om dig själv.
 5. Visa intresse: Visa intresse för den andra personen och fråga om deras hobbyer och intressen.
 6. Komplimanger: Ge den andra personen komplimanger, men var försiktig så att du inte överdriver.
 7. Humor: Var rolig och försök få den andra personen att skratta.
 8. Prova något nytt: Du har alltid velat åka på en fyrhjulingstur eller prova på en ny sport? Att prova nya saker som sport eller action evenemang är ett bra sätt att få nya vänner! Det är ofta lätt att hitta tillfällen för lite flirt.
 9. Var trogen dig själv: Det är viktigt att du alltid är dig själv och inte låtsas. Ingen tycker om en skrytare eller lögnare. Var ärlig och autentisk, så kommer en bra konversation med rätt person oftast att ske av sig själv.
 10. Håll dig minnesvärd: Presentera dig med ditt namn, så att du skapar en form av närhet och förtroende och inte är vem som helst. Dessutom kan du bli ihågkommen och det kommer att leda till mer.
 11. Öppna ögonen: Utnyttja sommaren och håll ögonen öppna när du är ute och träffar nya intressanta människor för en flirt. Försök att bara ta kontakt med ögonen, för ofta räcker det med en djup blick följt av ett leende för att dra till sig uppmärksamhet. Studier har visat att du bör hålla ögonkontakt i minst två sekunder så att den andra personen kan förstå dina avsikter.
 12. Tappa inte modet: Även om saker och ting inte fungerar, tappa inte modet. Flirta är ett spel och det behöver inte bli en stor kärleksaffär. Alla försök är inte alltid lyckade. Så låt det inte förstöra ditt goda humör och njut av sommaren.

Med våra tips kommer du garanterat att klara dig lätt genom flirtsommaren. Men kom alltid ihåg: Om du vill fördjupa en bekantskap ska du alltid vara uppmärksam på din säkerhet och komma ihåg att alltid ha rätt kondomer med dig.

Köp kondomer nu

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen rätt sätt att uppnå jämställdhet i sexlivet?

Läs nu

Kondomer och glidmedel - så att sexet går som på räls

Läs nu