Skip to main content

Onani, hur du skämmer bort din kropp ordentligt

En handbok för kvinnor som vill njuta av livet fullt ut utan att vara beroende av en man.

Upplev obegränsad njutning

På Mister Size har vi gjort det till vårt uppdrag att se till att du har minst lika roligt under säkert sex som under oskyddat samlag. Vi gör allt vi kan varje dag för att göra upplevelsen av sex med kondom perfekt för dig. Kondomen är så populär eftersom den är ett av de säkraste preventivmedlen som finns och inte bara skyddar dig från graviditet, utan också från att smittas av könssjukdomar. Men vad är det säkraste sättet att undvika att bli gravid under "sex"? Exakt, onani, här är du chef över dina känslor och behöver inte slösa några tankar på eventuella biverkningar efter samlaget. Allt kretsar kring dig och din kropp. Den ömma hängivenheten till din kropp kan förgylla din vardag på många sätt.

Ta reda på vad du gillar

Det finns ett ögonblick i nästan alla unga kvinnors liv, till och med i tonåren, då de för första gången känner att de vill utforska sin egen kropp närmare. Detta ögonblick infaller oftast långt före det första partnerskapet. Man märker att vissa beröringar på buken ger en mycket märklig, men ändå behaglig känsla. Det känns bra att gnugga sig mot något, vare sig det är en flanell, ett cykelsäte eller en kudde som du rör fram och tillbaka mellan benen. Unga kvinnor brukar redan i den här åldern utveckla en preferens för en viss typ av stimulans.

Tyvärr är ämnet onani fortfarande inte öppet för kvinnor överallt. För män är det normalt att ta på sig själv då och då, medan kvinnor när ämnet kommer upp reagerar lite skamligt och snabbt försöker prata om något annat när ämnet kommer på tal. Men onani är absolut inget att skämmas för. Ingen vet vad du behöver så bra som du själv! Det finns alltså ingenting som kan hindra dig från att utforska din kropp. Kvinnor som har roligt med sig själva eller sina leksaker oftare har visat sig vara mer balanserade och avslappnade. Det bästa med att ha sex med sig själv är att du kan göra det när, var och hur du vill. Det finns inga gränser för din fantasi. Det bästa med onani är dock att du aldrig blir otillfredsställd. Genom att ständigt testa vad som stimulerar dig och gör dig särskilt het kan du också bättre kommunicera med din partner hur han eller hon bäst kan få dig till klimax. På så sätt kommer du aldrig att gå tomhänt i sex med din partner.

Självtillfredsställande som en balans

Först och främst är det mycket viktigt att du tar dig tillräckligt med tid. Planera in roliga saker med dig själv i din dagliga rutin. Ta god tid på dig och njut av varje sekund. Särskilt om du inte har en fast partner är det viktigt att tillfredsställa dig själv regelbundet. På så sätt kan du minska stressen och öka din personliga lycka. Orgasm frigör en otrolig mängd lyckohormoner som kan hjälpa dig att hålla dig på gott humör och balanserad under hela livet.

Tips och tricks för den perfekta orgasmen med dig själv

Först masserar du försiktigt din klitoris tills du är helt våt. Nu kan du skämma bort dig själv med händerna genom att föra in ett eller flera fingrar i din våta vulva och röra dem rytmiskt. Med den andra handen kan du fortsätta att gnugga din klitoris för att nå klimax snabbare. Om du inte är tillräckligt våt ska du inte använda krämer eller kroppsoljor som smörjmedel. Dessa kan ha en mycket dålig effekt på den vaginala floran och/eller leda till allergier. För mer skoj rekommenderar vi vårt vattenbaserade, ekologiska glidmedel från Mister Size.

Med vårt glidmedel kan du föra in dina fingrar eller till och med din leksak bättre och ingenting står i vägen för en perfekt orgasm. Var inte rädd för att lägga till en leksak, till exempel en vibrator, till ditt sexspel om fingrarna inte alltid leder till klimax. Det finns en mängd olika sexleksaker som kommer att få dig i absolut extas på nolltid.

Dekorera din sexlek med snuskiga tankar. Det finns inga begränsningar. Du kan låta fantasin och fingrarna flöda fritt. Kom i stämning, ta på dig sexiga underkläder och titta i spegeln när du skämmer bort dig själv med din vibrator. Även om det är lite konstigt till en början, får många kvinnor en kick av att se sig själva ha sex ända fram till orgasm.

Använd hela kroppen som en lekplats, smek, kyssar och slickar varandra om ni gillar det. Vissa gillar att låta fingret glida försiktigt in i rumpan för ytterligare analstimulering med jämna rörelser. Vårt smörjmedel Mister Size rekommenderas också här.

Mångfald är allt

Var öppen för att experimentera och ge er själva glädje, inte bara i sängen. Du kan också sitta på en stol med benen isär och rida på din vibrator. När du duschar, skäm bort din klitoris med duschhuvudets spray och för in fingret i slidan samtidigt - du kommer att få en spektakulär orgasm. Det enda viktiga att komma ihåg är att aldrig sätta sprayen direkt i slidan, även om det känns fantastiskt, riskerar du att förstöra den naturliga vaginala floran.

Dina tankar är din lekplats

När du onanerar kan du släppa loss dig själv helt och hållet, din fantasi har inga gränser. Det är bara du som kontrollerar porrfilmen i ditt huvud. Du bestämmer själv vem du har sex med och hur. Oavsett om du har sex med en man eller en kvinna, slickar den heta grannen dig? Är du en del av en orgie där alla tillfredsställer alla andra? Det är okej att göra vad som helst för att tända dig. Det finns inga fantasier som är för galna eller felaktiga.

Om din huvudbiograf inte räcker till kan du naturligtvis använda din surfplatta och dina filmer som hjälp. Det kan vara så stimulerande att titta på andra på väg mot orgasm och att onanera själv. Om porr för kvinnor är för tråkigt för dig, välj något hårdare. Det som gör dig upphetsad är lämpligt.

Positiva aspekter av onani

Om du är stressad av vardagen och bara inte kan slappna av på kvällen, låt spontant händerna vandra ner i byxorna och stryk försiktigt över klitoris. Om du är upphetsad och tillräckligt våt kan du föra in fingrarna eller vibratorn djupt in i slidan tills du får en fantastisk orgasm. All tyngd och rastlöshet som du har burit på inom dig kommer att förvandlas till djup avslappning och tillfredsställelse. De massor av lyckohormoner som frigörs under orgasmen gör att du somnar avslappnad och full av positiva känslor.

Onani är också en perfekt medicin mot mensvärk, eftersom den stärker intimmusklerna och stimulerar blodcirkulationen. Masturbation har också en kramplösande effekt.

Onaneringens förbud

Även om nästan allt är tillåtet under era sexlekar finns det fortfarande några förbjudna saker.

För aldrig in vardagliga föremål i din vagina eller anus. Det kan vara frestande att göra det med en gurka eller en hårborste, men du bör egentligen bara använda leksaker som är speciellt gjorda för detta ändamål. Det är inte ovanligt att man hamnar på akutmottagningen efter nöjet. Så håll dig borta från olämpliga vardagsföremål!

Lotioner och krämer är inte bra för din vaginala flora, så använd endast glidmedel som är uttryckligen lämpliga för detta ändamål, till exempel vår MISTER SIZE glidgel.

Rengör alltid leksakerna ordentligt efter användning för att förhindra att bakterier bildas.

Och nu, ha kul!

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen lika rättigheter under sex?

Läs nu

Kondomer och glidmedel: så här går sex som ett urverk

Läs nu