Skip to main content

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Ja, rörelsen för kroppspositivitet har gjort mycket gott de senaste åren: För att den uppmuntrar kvinnor att stå för sina kroppar - oavsett om de är tjocka eller smala, med apelsinhud eller utan, med eller utan smink. Det viktigaste är att vara sig själv och inte skämmas för det. Det finns ingen anledning att vara det: Alla är älskvärda på sitt eget sätt. Och kära män: Det som är positivt för kvinnor är också bra för er. För naturligtvis jämför vi också. Detta gäller inte bara våra armmuskler och (kanske inte eller bara delvis) tvättbräda, utan framför allt en mycket speciell kroppsdel som ger oss mycket glädje och ibland tyvärr också svåra tankar. Det slutar alltid med den ordspråksmässiga "kukjämförelsen" - där det är alltför lätt att känna sig dålig. Men vänta lite! Varför är det så?

Saken med genomsnittet: Vilken penislängd är egentligen normal?

På Internet kan vi lätt ta reda på vilken genomsnittslängd det bästa stycket har i det här landet - och om vi ligger under denna längd känner vi oss snabbt dumma. Det är naturligtvis nonsens, eftersom genomsnittet är genomsnittet: en motsvarande andel av männen MÅSTE ligga under genomsnittet, annars skulle principen inte fungera alls. Så om du ligger under genomsnittet kan du vara säker på att en stor del av andra män känner likadant. Är det verkligen en anledning att skämmas? Absolut inte! För övrigt är den genomsnittliga penislängden i Tyskland 13,12 cm när den är upprätt - vilket är mer än betydligt mindre än penislängden hos de flesta porrskådespelare. Och jämfört med dem får vi oftast det sämre, vilket är anledningen till att de ofta blev artister från början. Men om du inte siktar på en karriär som porrstjärna är en mindre penis helt okej - och ofta till och med mycket bekvämare. En längd på 10 cm eller mer är helt normalt. Annars kan du också ha bra sex med en kortare penis. Och skäms för det? Absolut inte!

Perfektionsfällan: vi är nästan alltid missnöjda med oss själva

Okej, du kanske är avundsjuk på andra för att de har en större eller snyggare penis. Det är helt okej om du vill vara avundsjuk. Men det behöver du inte göra, för oavsett hur vår penis eller någon annan del av vår kropp ser ut kommer vi alltid att hitta något som vi inte gillar. Till och med supermodeller, som i mångas ögon ser helt perfekta ut, ser hela tiden problemområden på sig själva. Vi har något som liknar en inbyggd mekanism som automatiskt letar efter felet. Och om du tittar tillräckligt länge kommer du alltid att hitta brister som inte behöver vara brister. Det slutar bara när du slutar oroa dig för det. Och nu är en ganska bra tidpunkt för det. Så stå upp för dig själv och var stolt över det du har! Inse regelbundet att det inte är vår kropp som avgör om vi är lyckliga - det är vår attityd och i sin tur våra tankar. Hur vi känner oss själva är vår egen sak. Det är en av de stora hemligheterna bakom att vara lycklig. Låter bra, eller hur?

Tre övertygelser för dig och din penis

För att hjälpa dig att tro mer på dig själv och din penis i framtiden vill vi dela tre viktiga tankar med dig. Du kanske tycker att penisföreställningar är lite konstiga, men det är inga problem. Läs dem ändå kortfattat och döm först därefter. För så länge det hjälper dig att må bättre kan det vara lite konstigt. Så gör det!

  1. Din penis är unik, och det finns säkert några egenskaper på din penis som har fått dig att undra om de är normala: Förutom storleken kan den till exempel ha en krökning, vara lite tjockare eller lite tunnare. Sådana konstigheter kan ibland verka konstiga - särskilt när det gäller den bästa delen, där vi inte riktigt vet hur den ser ut på andra killar. Men faktum är att varje penis är annorlunda, precis som vi själva. Det betyder att din penis är unik. Ingen annan i världen har en exakt likadan penis. Bara det är ganska häftigt och definitivt skäl nog att känna sig nöjd med det. Så var stolt över din unika penis!
  2. Din penis är söt, och om du har ett förhållande kommer din partner definitivt att gilla din penis. Innan du börjar oroa dig och känna dig dålig över dina tvivel, gör det enkelt för dig själv för en gångs skull: tro på henne (eller honom)! Din penis är bra som den är - och om ni vet hur ni ska hantera varandra kommer ni att ha fantastiskt sex. Du bör inte äventyra detta med falska tvivel på dig själv, utan helt enkelt njuta av det. Din penis är bedårande. Och du har en partner som har insett just detta. Om det är osannolikt att hon inte gillar din penis är hon kanske helt enkelt fel för dig. Det kan du själv avgöra, men du kan vara säker på att det finns kvinnor som gillar din penis. Det är ett löfte! Och du bör definitivt göra det själv. Ni är trots allt ett ganska coolt team som förhoppningsvis kommer att tillbringa många fler underbara stunder tillsammans.
  3. Din penis är vad du gör av den. Okej, det låter lite banalt ... Men det handlar faktiskt mindre om storleken och mer om rätt teknik. Med en stor kuk kan du snabbt hamna i trubbel om du inte vet hur du ska använda den - och med en liten penis kan du framkalla stora känslor hos din partner om du är smart med den och träffar precis rätt ställen. De grundläggande fysiska kraven varierar alltså, men chansen till fantastiskt sex finns för alla. Du vill väl inte förstöra dem med dåliga känslor? Så sätt igång i stället för att använda din hjärna i onödan! På tal om teknik: Alla kan lära sig den. Det är alltså upp till dig att bestämma vad du gör med din penis - oavsett hur stor eller liten den är eller om den har en krökning. Det är bäst att börja så snart som möjligt. Då kan du snart njuta av dina framsteg när sexet blir riktigt hett.

Vad tycker du om våra tre övertygelser? Är du med oss? Vårt tips: Gör dig själv uppmärksam på dem då och då och låt dig inte nedslås av dem. Istället kan du njuta av fantastiskt sex! Självklart kan du lita på MISTER SIZE när det gäller rätt kondomstorlek, vilket du förmodligen redan vet. Med våra kondomer passar allting exakt till din penisstorlek. Det är det som gör det riktigt roligt.

Kroppspositivitet när den är som bäst - ett fantastiskt exempel att avsluta med

Ett något grovt och samtidigt mycket imponerande exempel på kroppspositivitet eller penispositivitet har den framlidne konstnären Albrecht Becker lämnat till oss. I det nationalsocialistiska Tyskland fängslades han på grund av sin homosexualitet och upptäckte överraskande nog att tatueringen var en glädje och smärta. Detta fortsatte även efter frigivningen och vid något tillfälle hade han tatuerat hela sin kropp. Vilket i sig är ganska modigt. Några av tatueringarna var inte helt lyckade, men han höll ändå fast vid dem - även när de på ålderns höst fick otydliga former och hela hans kropp blev svart. Och inte bara det: Becker var väldigt experimentell och tyckte vid något tillfälle att hans bollar kunde vara lite större. Så han injicerade successivt paraffin i sina testiklar, ett ämne som läkare använder för kosmetisk kirurgi. Till slut pumpade han in fyra liter paraffin i sin kropp, och det stannade inte bara på sin förutbestämda plats, utan vandrade och lindade sig slutligen runt hans penis. Det blev en ganska missformad utbuktning och kunde inte längre användas i konventionell mening. Men i stället för att dölja denna kroppsdel av skam visade Becker öppet upp sin penis och blev på så sätt den extraordinära konstnär han är ihågkommen som idag. Det betyder inte att du ska efterlikna honom. Du behöver inte heller nödvändigtvis tycka att det han gjorde är vackert - så det är bättre att låta ditt bästa stycke vara som det är. Men det faktum att han hade modet att alltid stå på egna ben är helt fantastiskt. Och den kan vara en inspiration och uppmuntran för oss i framtiden när vi tvivlar på våra kroppar.

Mister Size
Fler artiklar

Bra sex behöver inte vara perfekt

Läs nu

Pillret - verkligen rätt sätt att uppnå jämställdhet i sexlivet?

Läs nu

Kondomer och glidmedel - så att sexet går som på räls

Läs nu