Skip to main content

Fabio och 1435 andra personer älskar våra produkter

Kondomer i din egen design som reklampresent

Mister Size finns nu även som kampanjkondomer. För B2B-kunder är kondomer exceptionella, ovanliga reklampresenter med ett högt minnesvärde, men även privatkunder kan dra nytta av en ovanlig presentidé i en individuell design.

Höjdpunkter:

 • En enda kondom i en liten bokstav
 • individuellt utskrivbara
 • ovanligt reklammedium
 • Högt återkallningsvärde.
 • tillgänglig från 500 stycken
 • även för fester eller svensexor

Kontakta oss direkt för ett individuellt erbjudande eller en beställning:

Varför reklambaserade kondomer?

Bra idé: reklamkondomer! Tryckta kondomer eller kondomer med en logotyp är ovanliga och tilltalande reklampresenter för nästan alla tillfällen. Hos oss kan du få kondomer tryckta och distribuera dem som fräcka reklamkondomer bland öppna människor.

Reklamkondomer: fräckt, sexigt och humoristiskt

Ge bort ett gummi, eller två eller tre. Du kan slå flera flugor i en smäll. Kondomer med tryck drar till sig uppmärksamhet, reklambudskapet stannar kvar i potentiella kunders minne och partnern kan njuta av säkert sex även under kvällens nakenhet eller morgonens snabbis. Kondomer med tryck har naturligtvis inget reklamtryck på själva kondomen, utan vi trycker bara på kondomförpackningen. Det finns inga gränser för motiv och din kreativitet med våra reklamkondomer: Bilar, piktogram, kvicka ordspråk eller din företagslogotyp passar perfekt på det praktiska kondomomomslaget. Ytterförpackningen kan också användas som en attraktiv reklamplats.

Attraktivt reklamutrymme: kondomer med tryck

Tändsticksaskar, sockerpåsar och blåsor av kondenserad mjölk har länge använts som reklampelare. Tryck på kondomer - reklamkreatörer har vågat göra detta först sedan sex inte längre är ett tabubelagt ämne och reklam för säker sex flimrar över skärmarna på bästa sändningstid. För bara några år sedan skämdes kunderna när försäljerskan vid kassan ropade genom hela försäljningslokalen: "Jutta, hur mycket kostar kondomerna?". Idag är det få som rodnar när de handlar kondomer. Tryckta kondomer med roliga motiv är fullt synliga vid kassan och är inte längre gömda nära golvet i apoteket. Tryck på kondomer är ett effektivt alternativ för företag med en liten reklambudget men som ändå vill få ett stort genomslag. Kampanjkondomer sticker ut - Ditt företag sticker ut när det använder kampanjkondomer som marknadsföringsstrategi. Det är helt klart!

Låt trycka dina kondomer: Enkelt och billigt

Kondomer är alltid ett säkert kort - både i reklam och under sex. De små preventivmedlen, kondomerna eller Frommser (som de kärleksfullt kallas efter uppfinnaren Julius Fromm) uppfyller de högsta kvalitetskraven och beställs av oss från utvalda märkestillverkare. Du kan välja mellan olika märken, storlekar och till och med smaker innan det är dags att designa och trycka kondomer. Vi trycker alla kondomförpackningar som du vill ha, oavsett om de är ribbade, nålade, färgade eller i monsterstorlek. De klassiska reklamkondomerna är fyrkantiga, praktiska och billiga. Du kan enkelt välja bland våra designmallar för att utforma dina reklamkondomer eller kontakta oss konfidentiellt via e-post. Vi gör alla reklamidéer för dina kondomer med tryck möjliga.

Säker satsning, säker reklam: kondomer med logotyp

Förutom individuellt förpackade och tryckta kondomer utformar vi även praktiska foldrar med limmade kondompaket som garanterat väcker uppmärksamhet som postförsändelser (direktreklam) eller på mässor och fester. Tryckta kondomer med logotyp passar in i alla kuvert, de är inte skrymmande, men bidrar till en säker distribution av din reklam. När saker och ting måste gå snabbt: Minipacks med klistermärken. Var med och gör det med kampanjkondomer. Ingenstans är det snabbare och säkrare att få den ultimata reklamkicken.

MISTER SIZE-kondomer finns tyvärr endast i kondomstorlek 57. Behöver du en annan kondomstorlek för din kampanj? Kontakta oss med din begäran om en individuell lösning.

Egenskaper

Nominell bredd: 57 mm

Kondomlängd: 185 mm

Väggtjocklek (kondomtjocklek): 0,05 mm

Färg: transparent

Form: cylindrisk, idealisk passform och enkel avrullning, med reservoar

Smörjmedel: extra fuktig

vegan: ja

Testad kvalitet

Dermatologiskt testad och 100 % elektroniskt testad

Certifiering: CE 0120 / ISO 4074

Du kan läsa mer om våra kvalitetsstandarder i våra fyra grundläggande principer.

Huvudbeståndsdelen i MISTER SIZE kondomer är latex. Den framställs av gummiträdet och är därför en ren naturprodukt som förutom gummi huvudsakligen består av vatten, men även i mindre omfattning av hartser, proteiner och mineraler.

Endast förstklassig naturgummilatex från noggrant utvalda leverantörer används vid tillverkningen av MISTER SIZE kondomer. Latexblandningen innehåller också andra ingredienser som är ansvariga för den goda sträckbarheten, det säkra rivmotståndet och den behagliga neutrala lukten.

Fullständig innehållsförteckning för MISTER SIZE kondomer:

 • Cis-1,4-polyisopren (naturgummilatex).
 • Zinkdiethyldithiokarbamat (accelerator)
 • Fenol, 4-metyl, reaktionsprodukter med dicyklopentadien och isobuten (antioxidant)
 • Zink dibutyldithiokarbamat (accelerator)
 • Zinkoxid (vulkaniseringsaktivator)
 • Svavel (vulkaniseringsmedel)
 • Kaliumhydroxid (tvål)
 • Fettalkohol (tvål)

Information i enlighet med produktsäkerhetsförordningen (EU) 2023/988

Information om tillverkaren

certifikat

Instruktioner för användning