Skip to main content

Storleksbestämning

Kondomstorlekar hos Mister Size - lika individuella som du är

Skor, skjorta och jacka passar förstås alltid perfekt, men har du någonsin tänkt på rätt kondomstorlek? MISTER SIZE sätter nu stopp för en storlek som passar alla och XXL. Istället får du en kondom som känns som den ska och som passar som en handske. Du kommer definitivt att känna skillnaden - för från och med nu kommer det att kännas som rent sex igen.

Appen MISTER SIZE: För pionjärer och teknikentusiaster

Är du intresserad av tekniska innovationer och vill veta din personliga kondomstorlek nu? Använd då vår mät-app MISTER SIZE och mät direkt med din mobiltelefon eller surfplatta.

Mät nu

För klassiska karaktärer: måttband MISTER SIZE

Du kan naturligtvis också mäta dig själv på det klassiska sättet. Allt du behöver göra är att skriva ut vårt måttband MISTER SIZE och börja direkt.

Ladda ner måttband

Rätt kondomstorlek - varför det lönar sig att mäta!

Varför är den individuella kondomstorleken så viktig? Är det verkligen värt det? Här kan du ta reda på skillnaden mellan standard och lagom.

Rätt kondomstorlek

Storleksschema för kondomer

Penisens längd spelar ingen roll när man väljer rätt kondomstorlek, utan endast bredden, eftersom kondomer alltid kan rullas ut i längd efter behov. Om kondomstorleken passar är skyddet mot oönskade graviditeter garanterat även om kondomen är lite för kort, men den perfekta storleken innebär att den inte glider av och inte drar ihop.

Kondomstorleken anges alltid som den nominella bredden i millimeter, t.ex. 47 mm, 60 mm eller 69 mm. Den nominella bredden är en följd av bredden på kondomen när den ligger platt. Detta mått har dock lite att göra med verkligheten, eftersom din penis är rund och inte platt. För att ge dig en rekommendation om rätt kondomstorlek har vi skapat en omräkningstabell.

Mät helt enkelt din erigerade penis vid den tjockaste delen, t.ex. med ett snöre eller ett måttband. Du kan sedan läsa av lämplig storlek från följande storlekstabell för våra kondomer:

Storlek på kondom

För penisomkrets

För penisdiameter

Storlek 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Storlek 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Storlek 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Storlek 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Storlek 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Storlek 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Storlek 69

Mer än 15,5 cm

Mer än 4,93 cm

Prova det bara ...

Varför lägga ner tid på att mäta när du bara kan prova det? Om du vill prova MISTER SIZE direkt och redan har en ungefärlig uppfattning om din kondomstorlek kan du beställa ett av våra praktiska provningsset direkt. Satserna består av tre förpackningar i tre olika, men närliggande storlekar. Du bestämmer själv vilken kondom som passar dig bäst! Ett litet tips: Om du stöter på MISTER SIZE i butiken hjälper den mörkblå balken i mitten dig att gissa rätt storlek...

Prova nu

Visa storhet - det är enkelt med rätt kondom

Varför finns det olika storlekar på kondomer?

Varje människa är individuell - det gäller både hennes karaktär och hennes kropp. Det är därför vi brukar prova kläder innan vi köper dem. Vi vill trots allt att allt ska passa perfekt och att vi ska må bra överallt. Det är bara med kondomer som det ibland verkar som om alla penisar är likadana. Men du har säkert märkt att detta inte alls är sant. Så vi på MISTER SIZE sa till oss själva att vi ville göra full rättvisa åt männens mångfald - med sju olika kondomstorlekar, varav en passar dig perfekt. Skillnaden i känslan är omedelbart märkbar. Och det är naturligtvis säkrare också, för nu passar allting perfekt.

Vilka storlekar finns det egentligen?

De flesta kondomer finns bara i standardstorlekar. Den nominella bredden är vanligtvis mellan 52 och 54 mm. Det finns också XXL-kondomer, vars nominella bredd vanligtvis är 55-57 mm. Du ser alltså att utbudet inte är särskilt stort. Om du inte passar in i detta mönster kommer du alltid att ha problem med de flesta kondomer. Antingen är de för lösa eller så klämmer de och trycker ihop på ett obekvämt sätt. Det är därför inte konstigt att många män föredrar att klara sig utan kondom - vilket naturligtvis inte heller är en bra idé.

För att undvika dessa problem erbjuder MISTER SIZE dig ett urval av sju olika storlekar - med en nominell bredd på 47 mm till 69 mm. Detta gör det enkelt att äntligen använda en kondom där alla irriterande biverkningar inte längre förekommer. Så att du kan koncentrera dig helt och hållet på det vackraste som finns i världen.

Var står kondomstorleken på förpackningen?

Hos Mister Size syns din personliga kondomstorlek tydligt som en färgad siffra från 47 till 69 på förpackningens framsida. På så sätt kan du alltid se vid första anblicken om du köper rätt storlek för dig. Dessutom finns det också en kort obligatorisk text på baksidan av varje kondompaket som anger kondomstorleken som standardbredd eller nominell bredd. Kondomstorlek 60 motsvarar till exempel en standardbredd på 60 mm, och detsamma gäller för de andra storlekarna.

Ta reda på din egen kondomstorlek

Om du inte vet din egen kondomstorlek ännu finns det tre enkla sätt att ta reda på det:

PDF måttband för kondomstorlekar

måttband MISTER SIZE

Skriv bara ut, mät och avläs

Kondom Sizer

Condom Sizer

Du får den praktiska Condom Sizer gratis av oss.

Mister Size 3 paket

Förpackning

Använd den mörka balken på förpackningen om du kan uppskatta din storlek i grova drag.

Börja genast och du kommer snart att kunna njuta av bra sex med kondomer.

Lär dig mer om kondomer

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Sexkunskap om kondomer

Bestäm rätt kondomstorlek i 4 enkla steg

Det är viktigt att använda rätt kondomstorlek för att få ett bra skydd. Här kan du läsa om hur du bestämmer rätt storlek i fyra enkla steg.

Kondom Anwendung
Våra tips om kondomer

Användning av kondomer

Vad ska jag tänka på när jag använder kondomer? Här är de viktigaste tipsen innan du använder kondomer.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Sexkunskap om kondomer

Kondomer och kondomstorlekar: Alla dina frågor besvaras

Allt du kan fråga dig om kondomer och kondomstorlekar besvaras i det här inlägget. Klicka nu för att läsa mer.