Skip to main content

Kondomstorlekar på apoteket - Mister Size finns nu på Müller

Revolutionen i kondomhyllan

Skulle någon tänka på att köpa för små skor eller för breda byxor? Absolut inte: kläderna måste passa. Men av alla saker är det ofta fel storlek på en mans bästa plagg som används. Av den enkla anledningen att kondomer vanligtvis bara finns i två olika storlekar på apoteken. Men felaktigt passande gummiband försämrar inte bara skyddet, utan förstör också det roliga.

Kondomer i vår storlek har länge funnits på apotek, men från och med slutet av mars 2022 kommer de nu för första gången att finnas på hyllorna i hela landet: apotekskedjan Müller tar här en pionjärroll och har nu Mister Size på lager i alla 650 tyska butiker.

För att säkerställa att män (eller kvinnor) verkligen väljer rätt kondom bland våra 7 kondomstorlekar visar den mörkblå remsan på förpackningen hur bred din penis är. Om du fortfarande är osäker kan du ta ett av de mer än 30 000 gratis måttband som hänger på kondomhyllorna i Müllers butiker och mäta dig själv hemma. Många kunder känner redan till principen med de praktiska pappersmåttbanden från en stor svensk möbelbutikskedja, och nu fungerar det på samma sätt hos Mister Size. Alternativt finns nya testset från Mister Size med tre olika kondomstorlekar tillgängliga i Müllers butiker, som kan testas i praktiken hemma.

Vi är glada att Mister Size har tagit sig in på apoteken och att det därmed är ännu lättare att få tag på den i området. Många par kommer garanterat att få en aha-upplevelse. Den ordspråksmässiga "passar, passar, vinglar och har luft" hör till det förflutna med Mister Size.

Finns i butiken och i nätbutiken

Förutom i 650 Müller-butiker i Tyskland kan du nu också beställa Mister Size kondomer i Müllers webbutik och få dem levererade antingen till din butik eller tre gånger till ditt hem.

Mister Size
Fler artiklar

Att sätta på kondom på rätt sätt - hur du gör det utan att det blir irriterande

Läs nu

Vänskap+, mingel, öppna förhållanden och polygami - vad är det med moderna relationsmodeller?

Läs nu

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Läs nu