Skip to main content

Våra kondomer finns nu även i Spanien

Du letar efter kondomer i Spanien. Upptäck våra första butiker med Mister Size i sortimentet på vår nya spanska webbplats: www.mistersize.es

Kondomer i Spanien

Spanien är känt för sitt temperament och sin medelhavsglädje. Standardkondomer, som bara finns i en eller två storlekar, passar inte alls in. Nu kan du njuta av bekymmersfritt sex med kondomer i Spanien med Mister Size. Med våra 7 kondomstorlekar och den extra tunna väggtjockleken hos Mister Size får du den fulla känslan och kan helt enkelt njuta av samlag. MISTER SIZE kondomer är tillverkade av högkvalitativ naturgummilatex och uppfyller alla kvalitetsstandarder för en medicinsk produkt. Tack vare den rätta storleken är de ännu säkrare eftersom inget glider eller klämmer. Se själv nu!

Köp Mister Size i Spanien

Du kan redan köpa din Mister Size kondom i följande butiker:

Kontakt för distributörer

För den iberiska halvön, dvs. för Spanien och Portugal, har vi en försäljningspartner direkt till dig som lokal återförsäljare. Om du har några frågor kan du kontakta vår försäljningspartner direkt eller oss. För återförsäljare har vi också gjort en omfattande samling bilder, information och marknadsföringsmaterial tillgängliga för direkt nedladdning, som du hittar i vårt återförsäljarområde.

Vår distributionspartner för Spanien och Portugal:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Spanien
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Fler artiklar

Att sätta på kondom på rätt sätt - hur du gör det utan att det blir irriterande

Läs nu

Vänskap+, mingel, öppna förhållanden och polygami - vad är det med moderna relationsmodeller?

Läs nu

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Läs nu