Skip to main content

De 12 bästa erotiska nyårslöftena

Med de här 12 idéerna kan du få fart på ditt sexliv under de kommande 12 månaderna. Välj bara en idé per månad!

Här är våra 12 bästa sexiga nyårslöften för att få det roligare i sängen:

 1. Mer sex på morgonen: Vad är det bästa sättet att starta en ny dag efter en avkopplande natt? Just det - lite älskog innan du går upp. Det är så du kan se till att fler dagar börjar stimulerat i år!
 2. Haregelbundet sex innan du går och lägger dig: En orgasm innan du går och lägger dig ger en god natts sömn och en perfekt avslutning på dagen! Du bör inte bara följa detta beslut om du vill få en bättre natts sömn under det nya året, utan det kommer också att ge mer intimitet i ditt förhållande.
 3. Prova äntligen rätt kondomer: Med rätt kondom är det nästan som att vara utan, du känner din partner mycket mer och behöver inte oroa dig för att kondomen ska glida av.
 4. Fler kyssar: Intimitet börjar inte bara i sovrummet - ta dig mer tid för vilda smekningar. Kanske kommer det att utvecklas till något mer.
 5. Inga fler ursäkter: De klassiska ursäkterna är ofta: "Jag åt för mycket!", "Jag har huvudvärk!" eller "Jag hade för mycket stress på jobbet idag! - Du har förmodligen upplevt det själv: när det gäller att undvika sex hittar folk gärna en ursäkt. Men dessa är ofta bara lama ursäkter. Gör slut på dem i år! Engagera dig mer tillsammans med din partner och njut oftare tillsammans av världens vackraste sekundära angelägenhet.
 6. Prova fler nya saker: Vad sägs till exempel om en speciell leksak eller några experiment med Kamasutra? Ett glidmedel eller en massage kan också ge ditt kärleksliv mer krydda. Beviset på pudding ligger i att man äter - var djärv!
 7. Mer kramande: Njut av mycket mer intim samvaro med din partner - ta initiativet! Det kan ge er relation mycket mer fart. Om du vill ha mer närhet behöver du inte alltid vara naken. Det är också trevligt att gosa med din partner i soffan medan du tittar på en trevlig film.
 8. Mer självkärlek: Se till att dina behov inte försummas. Varje orgasm är bra för ditt välbefinnande, så ge dig själv denna njutning oftare - vare sig du är ensam eller tillsammans!
 9. Fler komplimanger: Ett snällt ord skadar aldrig och kan hjälpa dig att få fart på ditt förhållande igen. Ge din partner en komplimang en gång om dagen - det är värt det!
 10. Lär dig att strippa: Det finns sällan en lista över nyårslöften som inte innehåller ordet "motionera mer". I det här fallet kan du lära dig poledance och kombinera sport och erotik. Förutom förbättrad kondition får du också mer variation i sovrummet.
 11. Romantisk mat: Har du någonsin förberett en läcker måltid till din partner som en överraskning? En romantisk måltid behöver inte ha någon speciell anledning, överraska din partner med en middag med levande ljus.
 12. Rensaut din garderob: Kläderna bidrar också till erotiken i ert förhållande, så det är dags att verkligen gå igenom motionsrutinerna, sortera ut de gamla kärleksdödarna och köpa nya underkläder. Om du tycker att du är attraktiv kommer du att utstråla det.

Mer idrott, mindre rökning, hälsosammare mat ...

Sport och ett hälsosammare liv är förmodligen klassikerna när det gäller goda föresatser för det nya året. Och du har förmodligen redan försökt tillämpa dem alla i praktiken. Men, handen på hjärtat - hur ofta har du verkligen hållit dig till det? Oftast går det inte ens en månad innan de goda föresatserna har kastats ut igen. Din mat är tillbaka som den brukade vara och du har redan slutat idrotta. Kanske var dina nyårslöften inte tillräckligt attraktiva för att du skulle kunna hålla dig till dem. Kanske tycker du verkligen om några av våra idéer och tycker att det är mindre svårt att hålla dig till dem. Om du bestämmer dig för att få igång ditt sexliv ökar du dina chanser att få en spännande tid full av erotiska äventyr.

Om du har andra bra idéer är du välkommen att kontakta oss. Som alltid, var försiktig och glöm inte dina kondomer.

Mister Size
Fler artiklar

Att sätta på kondom på rätt sätt - hur du gör det utan att det blir irriterande

Läs nu

Vänskap+, mingel, öppna förhållanden och polygami - vad är det med moderna relationsmodeller?

Läs nu

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Läs nu