Skip to main content

Kondom på de 12 mest populära andra språken

Sommarsemestern kan komma, med vår lista är du perfekt förberedd för varje het flirt även på semestern.

Din semester kan komma!

Sommaren är alltid en populär tid att resa. De varma temperaturerna gör dig inte bara på gott humör, utan bidrar också till en semesterflirt eller två. För att du inte ska få tunghäfta i det avgörande ögonblicket och kunna tänka på säkerhet även när det är över 30 grader i skuggan, har vi översatt ordet kondom till de 12 största språken för dig:

 1. Franska - préservatif: På kärlekens språk ska man naturligtvis alltid vara beredd på alla eventualiteter, oavsett om man är på väg in i landet, till Medelhavet eller till Atlantkusten på semester!
 2. Spanska - condón: Oavsett om du är i Mallorcas nattliv eller på stranden i Barcelona bör du ha kondomer med dig eller kunna köpa dem i Spanien när det blir hett.
 3. Grekiska - προφυλακτικό (profylaktikó): För att vara bäst förberedd på allt under din grekiska semester bör du bekanta dig med detta ord. Då finns det inget som står i vägen för en semesterflirt under den grekiska solen!
 4. Kroatiska - kondom: Kroatiska Adriatiska havet är fantastiskt vackert och en semesterbekantskap är snabbt gjord! Lär dig snabbt rätt ordförråd!
 5. Tyska - Kondom: Du reser till det gamla goda Tyskland? Du kan köpa kondomer i många butiker där.
 6. Danska - kondom: Det kan bli varmt i norr också, och ordförrådet är inte heller så svårt att komma ihåg!
 7. Holländska - condoom: I Holland finns det ibland till och med särskilda butiker som specialiserar sig på kondomer, så det finns inget som hindrar att man köper kondomer nu.
 8. Thai - ถุงยาง (T̄hung yāng): Även i tropiska klimat bör säkerheten alltid komma i första hand, så förutom att köpa kondomer lokalt kan du naturligtvis ta med dig dina matchande kondomer när du ändå håller på!
 9. Turkiska - prezervatif: Ett hett äventyr på Bosporen eller Medelhavet? Dina kunskaper i främmande språk kommer inte att stå i vägen!
 10. Ungerska - Óvszer: Du kan också njuta av din semester vid Balatonsjön, och om kondomerna tar slut kan du köpa fler.
 11. Bulgariska - презерватив (prezervativ): Svarta havet är ett hett område! Men din säkerhet får inte försummas.
 12. Engelska - condom: Engelska förstås i många delar av världen. Med "condom" kan du hjälpa dig själv nästan överallt.

Om du vill köpa Mister Size kondomer i ditt semesterland kan du hitta rätt butiker på respektive landssida. Tyvärr är Mister Size inte alltid tillgänglig lokalt, så om du vill vara på den säkra sidan bör du ta med dig ett paket kondomer på semestern.

Mister Size
Fler artiklar

Att sätta på kondom på rätt sätt - hur du gör det utan att det blir irriterande

Läs nu

Vänskap+, mingel, öppna förhållanden och polygami - vad är det med moderna relationsmodeller?

Läs nu

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Läs nu