Skip to main content

Så gör du Alla hjärtans dag till en dag att minnas

Alla hjärtans dag är precis runt hörnet. Gör dig redo för många samtal om kärlek, relationer och allt som har med sex att göra. Oavsett om du vill tillbringa Alla hjärtans dag i ditt eget hem eller fira på din favoritrestaurang finns det alltid nya sätt att göra kvällen extra speciell. Vi vet att det ofta kan kännas skrämmande att planera den perfekta kvällen, så vi försöker hjälpa dig att göra din kväll till en kväll att minnas. Vi har sammanställt några tips om hur du kan göra Alla hjärtans dag till en minnesvärd dag.

Var beredd

Det är ingen tillfällighet att Alla hjärtans dag firas den 14 februari samtidigt som kondomdagen, eftersom det är ett perfekt tillfälle att påminna om hur viktigt det är att använda kondom för att ha säkert sex. Vi vet att det inte finns något värre än att i det ögonblicket inse att du har slut på rätt kondom eller att du inte har rätt kondomstorlek. Därför är det viktigt att vara förberedd för att göra Alla hjärtans dag till en minnesvärd stund.

Om det har varit ett tag sedan du mätte din penis för att hitta rätt kondomstorlek, eller om du aldrig har mätt din penis på nytt och vanligtvis använder vanliga kondomer och hoppas på det bästa - nu är det perfekta tillfället att göra det. En kondomstorlek passar inte alla! Om du använder en kondom i fel storlek kan det leda till en mängd problem, från att glida av, till att riva sönder, till att det känns trångt och obekvämt - allt detta kan leda till ett mindre tillfredsställande sexliv och en högre risk för att få en sexuellt överförbar infektion eller bli gravid. Därför erbjuder vi sju olika storlekar så att du kan använda rätt kondomstorlek för ett bekymmersfritt och säkert sexliv. Trots allt är rätt passform på kondomen nyckeln till en fantastisk sexuell upplevelse.

Bestäm kondomstorlek nu

Alla hjärtans dag är kondomens dag

År 2009 grundade AIDS Healthcare Foundation i USA Condom Day för att göra människor medvetna om vikten av kondomer, förbättra utbildningen och främja användningen av kondomer. Kampanjen syftar till att öka medvetenheten om säkert sex och på så sätt minska spridningen av hiv.

Kondomdagen har därför hållits årligen sedan 2009, samtidigt som Alla hjärtans dag den 14 februari.

Förberedelser för hemmet

En oförglömlig Alla hjärtans dag-kväll handlar om miljön - den skapar inte bara rätt stämning utan kan också göra en ganska vanlig kväll till en verkligt minnesvärd stund. Därför bör du tänka på hur du vill minnas den här kvällen och vad din partner kommer att uppskatta. Här är några av de vanligaste sätten att skapa en romantisk kväll:

  • På Alla hjärtans dag ska du se till att sovrummet har en mysig och avkopplande atmosfär - det kan innebära att du måste städa ut eller lägga undan den tvätt som börjar samlas på byrån.
  • Om du till exempel vet att din partner har ett favoritljus, köp det i förväg så att det är redo för en romantisk kväll.
  • Håll ordning: Se till att allt du ska använda finns till hands, oavsett om det är massageolja, glidmedel eller kondom i rätt storlek - du vill inte att romantiken ska avbrytas för att du fortfarande letar efter något viktigt.
  • Se till att det inte finns några distraktioner. Håll alla telefoner borta från sovrummet - du vill inte vara i sexuell njutning när telefonen börjar ringa. Du kanske också har husdjur och bör hålla dem borta från sovrummet - oavsett vad det är, är det ett bra sätt att tänka på potentiella distraktioner i förväg för att se till att kvällen blir så minnesvärd som möjligt.

Gör det lekfullt

Passionerad, lustfylld och lekfull - tre ord som borde beskriva varje sexliv. Vi vet dock att det kan vara alltför lätt att falla in i en sexuell rutin som har förlorat den lekfulla aspekten. Om det stämmer för ditt nuvarande sexliv är det kanske dags att återuppväcka den magiska gnistan. Här är några sätt att göra sex mer lekfullt på Alla hjärtans dag.

Tillsätt smörjmedel

Smörjmedel är ett av de enklaste sätten att göra sex mer lekfullt. Den förhindrar inte bara att sex känns obehagligt om det känns lite torrt där nere, utan kan också förbättra olika positioner, kan användas med sexleksaker och kondomer och skapar nya och lustfyllda känslor.

Upptäck smörjmedel nu

Prova nya positioner

Om du känner att du gör samma ställning om och om igen i ditt sexliv är det kanske dags att experimentera med något nytt. Med hundratals sexpositioner att välja mellan har du ett stort urval när det gäller att skapa minnesvärda stunder. Du kommer inte bara att uppleva mer sexuell njutning, utan du kommer också att ha mycket roligare att manövrera dig i alla möjliga positioner och vinklar. Några av våra favoritpositioner är: Omvänd Cowgirl, Quiet Ball och Spoons position.

Retas

En del av ett minnesvärt ögonblick och ett tillfredsställande sexliv är den förväntan och spänning som ska föregå orgasmen. Att retas är en av de bästa förspelsteknikerna du kan använda - det bygger inte bara upp spänningen och upphetsningen, utan ökar också banden och intimiteten och uppmuntrar till att experimentera med varandras erogena zoner. Det finns många olika sätt att reta din partner på. Om det är nytt för dig att retas, varför inte prova det på Alla hjärtans dag?

Börja med att långsamt smeka och kyssa din partners hals och se hur han eller hon reagerar. Du kan också använda en ögonbindel för att öka spänningen och upplevelsen. Din partner kommer inte att veta vilka områden du ska smeka och kommer att vara full av spänning och förväntan. Gå sedan långsamt nedåt på kroppen och använd munnen, tungan och andningen för att röra vid olika områden och kittla dem och se hur din partner spänner sig när han eller hon känner att du går djupare och djupare tills du når könsorganen. Här kan du långsamt börja stimulera könsorganen med munnen - om du vill öka spänningen och stimulansen kan du sluta precis innan din partner når orgasm och prova något annat ett tag för att fördröja klimax ytterligare och hålla spänningen hög under en längre tid.

Mister Size
Fler artiklar

Att sätta på kondom på rätt sätt - hur du gör det utan att det blir irriterande

Läs nu

Vänskap+, mingel, öppna förhållanden och polygami - vad är det med moderna relationsmodeller?

Läs nu

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Läs nu