Skip to main content

Sex vs. Corona - 7 tips mot tråkighet i låsrummen

Coronaviruset och dess konsekvenser tar hårt på oss just nu. Det är inte bara där det händer(stor respekt och tack till alla på sjukhusen och i detaljhandeln!), men också socialt. Plötsligt inte gå till jobbet(ja!), inte träffa vänner(hmpf) och helst inte gå ut alls om vi inte måste(oops) . .. Det är förnuftigt och viktigt, utan tvekan! Men också ganska. Vackert. Utmattande. Det är spänt, Facebook och Instagram har redan spelats igenom minst två gånger(lämna mig bara ifred med den fjärde sonen!) och i partnerskapet har vi nu pratat mer med varandra på en vecka än under de senaste åren tillsammans. Men vi känner inte heller för att ha sex. Så det är hög tid att göra något åt det - med våra sju sextips mot tråkighet:

Experimentera gärna - med sexleksaker ...

Kanske är ni ett av de par som har beställt några sexleksaker, tvångsmaterial eller till och med en kärleksgunga av nyfikenhet. Men vid det här laget lever de ett lika spännande liv som dina Aaron Carter-cd-skivor och gamla skattedokument: någonstans i en låda eller i källaren i en pappkartong. Nu är det perfekta tillfället att packa upp dem igen och upptäcka deras fulla potential. Så använd den extra tiden till roliga experiment med dina leksaker. För förutom den glada spänningen i den gemensamma stämningen för att försöka finns det också varma och trevliga höjdpunkter. Och de är särskilt bra när det gäller låsning.

Har du inga sexleksaker? Låt dig sedan inspireras i vår partnerbutik och beställ dina favoriter: www.vinico.com

Inspireras - av podcasts om sex

Förutom Netflix, YouTube och liknande är podcasts en bra idé för att lindra tristess. Detta gäller naturligtvis också allt som har med sex att göra - t.ex. podcasten "Oh, Baby" av Isa och Maya. Prova några program och se vilka som passar dig. Det fina är att poddarna inte bara är inspirerande och ger dig nya idéer. De gör dig generellt sett mer öppen för att prata om sex. Vem vet, kanske kan du genom att lyssna på dem tillsammans få fram en eller två önskningar som du aldrig tidigare har haft tillfälle att göra. Följt av en provkörning om ni båda känner för det.

Prova nya sexställningar - för att hålla dig i form och i balans

När vi plötsligt sitter på våra rumpor mycket mer än vanligt på grund av en låsning är det lätt att bli grinig av den uppdämda energin. Vad sägs om lite motion för att balansera rörelsen? Detta är inte bara möjligt med hjälp av konditions- och yogaövningar, utan även med rätt sexställningar. Vissa av dem får verkligen dina muskler i form och pressar din uthållighet. Vad tycker du till exempel om stående sex eller den "passionerade skottkärran"? Eller prova helt enkelt en ny ställning från Kama Sutra varje dag. Nu är den perfekta tidpunkten och du gör din kropp en dubbel tjänst.

De äter upp varandra - på "Dirty Dinner".

När hade du senast en romantisk middag - med pirrningar i magen och gåshud medan samtalet sakta blir mer och mer intimt? Det kan du fortfarande göra i dag och hemifrån! Okej, pastarätter är kanske lite svåra just nu, men som man säger: nödvändighet är uppfinningens moder. Och om inte, finns det gott om bra idéer på receptwebbplatser som chefkoch.de.

Och för att få igång din romantiska dejt snabbt kan du göra den till en "smutsig middag": klä dig förföriskt, styra samtalet i en erotisk riktning så ofta som möjligt, kom så nära som möjligt. Njut av att leka med elden och oroa dig inte om något kan vara pinsamt. Sedan kan ni skratta åt det tillsammans, vilket också kan vara underbart. Och när ni äntligen känner er sugna på efterrätt kan ni äta upp varandra.

Njut av sex utan att röra vid varandra - med telefonsex, chattar och videosamtal

När man inte kan träffa varandra som par gör det sociala avståndet dubbelt så ont. Men det finns medel för att njuta av några trevliga stunder i alla fall. Till exempel bra gammaldags telefonsex, som tyvärr har det omotiverade ryktet att vara en sliskig tv-reklam på natten. För det kan inte bara vara riktigt hett, utan också främja närheten i partnerskapet. Eller så kan du dra nytta av den digitala världens fördelar och ordna ett videosamtal. Även rena chattar kan vara mycket stimulerande, eftersom fantasin är i fokus och du har tid att vara kreativ när du skriver. Njut av dessa stunder när det är förbjudet att röra vid varandra. För du kommer att få se: När väntetiden äntligen är över och ni kan träffa varandra kommer sexet att bli ännu mer explosivt än vanligt.

Även om ni bor tillsammans kan telefonsex och heta chattar via messenger vara berikande. Om det är mellan kök och sovrum, arbetsrum och vardagsrum eller kanske till och med från trädgården eller balkongen, det är helt upp till dig. Prova det bara! Och det bästa är att om du inte orkar längre behöver du inte vänta, utan kan gå direkt till den fysiska delen.

Vill du hellre komma igång direkt? - Då kan du spela ut porr!

Du har inte mycket att säga, skrivandet är ändå inte din grej och du vill hellre komma igång direkt? Gå sedan ut på nätet och leta efter några porrfilmer som du kan spela ut. Det kan vara jättekul, men också ganska hett om du hittar rätt filmer för dig. Kanske med lite inspiration till din kärleksgunga!

Var bara försiktig: som du säkert vet ser det verkliga kärlekslivet mycket annorlunda ut än i porr. Och det som ser så enkelt ut på skärmen kan ibland gå väldigt fel. Därför är det bäst att bara välja saker som ni kan skratta åt tillsammans om det går fel.

Låt slumpen avgöra - med kärlekskuber eller en app

Känner du till de där kärlekstärningarna som avgör vad du ska göra härnäst? Och du har alltid sett dem mer som en rolig pryl som ingen egentligen behöver? Nu är det dags att prova dem. För det kan faktiskt vara ganska stimulerande att få veta vad man ska göra på det här sättet. Och man vet aldrig vad(eller vem - hihi) som kommer. Du kommer att bli överraskad. Och när det blir riktigt hett kan du snabbt lämna kärlekstärningen åt sidan och ta över ledningen själv.

Om du inte har några tärningar till hands kan du prova appar som "SexRoulette" eller "Sexspel för par". Det ger dig lite mer utrymme och du kan ställa in preferenser. Det är bara att se vad du tycker bäst om.

Har våra sextips gjort dig nyfiken? Då kan du njuta av sensuella och spännande stunder! Låt oss veta vilka dina favoritidéer är. Och om du har några egna förslag, skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på info(at)mister-size(dot)com. Vi är mycket glada!

Mister Size
Fler artiklar

Att sätta på kondom på rätt sätt - hur du gör det utan att det blir irriterande

Läs nu

Vänskap+, mingel, öppna förhållanden och polygami - vad är det med moderna relationsmodeller?

Läs nu

Oavsett hur stor eller liten - jag älskar min penis

Läs nu