Skip to main content

Skjutmåttet med skillnaden - vår Condom Sizer

Ett skjutmått är vanligtvis ett precisionsverktyg som används inom mätteknik och hantverk för att göra exakta mätningar av längder, diametrar och tjocklekar på föremål. Många har också ett skjutmått, ibland kallat kaliper, i sin personliga verktygslåda hemma. Skjutmått är precisa verktyg och har större noggrannhet än många andra mätinstrument. De är mycket enkla att använda, det är bara att trycka ihop skjutmåttet runt ett föremål för att t.ex. mäta diametern och läsa av diametern på skalan.

Vi på MISTER SIZE använder denna enkla och exakta princip så att du också kan mäta din kondomstorlek mycket enkelt och exakt, vilket är anledningen till att vi har utvecklat Condom Sizer. Naturligtvis har vår Condom Sizer inga vassa kanter som vissa skjutmått för att skydda din penis.

Du kan helt enkelt placera vår Condom Sizer runt din erigerade penis som ett skjutmått och använda den för att mäta diametern på samma sätt som verktyget. Men eftersom diametern inte är samma sak som kondomstorleken, utan först måste räknas om, har vi utformat skalan så att den visar kondomstorleken. Så det är bara att mäta och läsa av kondomstorleken direkt utan att behöva räkna om.

Var kan man få tag på Condom Sizer?

Vår Condom Sizer finns tillgänglig i fler och fler butiker, du kan för närvarande beställa den här, till exempel:

Vår Condom Sizer är multifunktionell

Utöver sitt egentliga syfte att göra det enkelt att bestämma kondomstorleken, erbjuder vår Condom Sizer några andra användningsmöjligheter.

Rolig gåva

Naturligtvis kan du använda Condom Sizer inte bara för dig själv, det är också en rolig och ovanlig gåva som säkert kommer att komma ihåg, trots allt borde alla veta sin kondomstorlek för att vara optimalt skyddade när de använder kondomer.

Isskrapa för nödsituationer

Vårt skjutmått är tillverkat av robust plast och tål en hel del. Så om frosten plötsligt kommer och din bil har frusit fast kan det hända att din isskrapa saknas igen, som så ofta är fallet. Även om den kanske är lite liten, kan du också använda vår Condom Sizer i en nödsituation.

För att skrapa bort rubelloser eller ta bort etiketter

Det behöver inte alltid vara mynt, vår Condom Sizer kan naturligtvis också användas för att skrapa bort rubellos. Den är tillräckligt robust för detta. Vårt robusta plastkort kan också hjälpa till med etiketter som sitter lite hårdare. Placera helt enkelt kanten på etiketten och tryck för att lossa etiketten.

Kapsylöppnare

Tack vare sin robusta konstruktion kan vår kalibermätare också användas som flasköppnare med lite övning. Ge det bara ett försök, det är verkligen inte perfekt, men det fungerar i en nödsituation.

Mister Size
Fler artiklar

The MISTER SIZE Story - Visionen om den perfekta kondomupplevelsen

Läs nu

Bestäm rätt kondomstorlek i 4 enkla steg

Läs nu

Mister Size-teamet

Läs nu