Skip to main content

Om oss

MISTER SIZE - Din följeslagare för bättre sex

Sex kan och får vara perfekt. Därför skapar MISTER SIZE de perfekta förutsättningarna för att ni ska kunna njuta av alla de intensiva stunderna tillsammans. Här kan du läsa mer om våra grundprinciper och varför vi tror fullt ut på det som MISTER SIZE står för.

Över 20 års erfarenhet av kondomer

Vårt familjeföretag startade i kondombranschen redan 2001 och från allra första början kretsade allt kring rätt kondomstorlek. I början fanns det bara en kondomfinder för rätt storlek och vår onlinebutik Vinico, men snart utvecklade vi också kondomer själva och Mister Size skapades under åren från alla våra erfarenheter och kundfeedback. Du kan läsa mer i den fullständiga historien om Mister Size.

Idag har du som kund fortfarande en direktlinje till oss, så om du har några frågor, förslag eller kritik ser vi fram emot att höra från dig så att vi kan fortsätta att arbeta med att förbättra den perfekt passande kondomen. Vill du ta en titt bakom kulisserna? Lär då känna Mister Size-teamet nu.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Om oss

Mister Size-teamet

I vårt lilla familjeföretag är alla medarbetare fullt engagerade och entusiastiska över att ge dig rätt kondom. Ta reda på mer om människorna bakom Mister Size i en titt bakom kulisserna.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om oss

Kondoms kvalitet

För att kunna garantera våra kunder maximal säkerhet ingår förstklassiga material och stränga kontroller i vårt standardprogram.

Kondom FAQ
Om oss

Vanliga frågor om kondomer och kondomstorlekar

Få svar på alla dina frågor om kondomer, din kondomstorlek och MISTER SIZE som lämplig kondom.

Har du några frågor till oss?

Oavsett om du är privatkund eller återförsäljare: Har du frågor eller är du intresserad av vår produkt? Kontakta oss direkt, så hjälper vi dig gärna! Är du återförsäljare? Ta då en titt på vårt återförsäljarområde.

Vinergy GmbH Bahnhofstr. 19 78224 Singen, Tyskland

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Dataskydd är mycket viktigt för oss

Inga halva åtgärder - De fyra grundprinciperna för MISTER SIZE

Vi i teamet står helt bakom MISTER SIZE eftersom vi har fått nog av preventivmedel som bara är okej. Det finns inga kompromisser här - allt måste vara rätt. För det är först då som ni kan uppleva lyckan i de mest intima stunderna och njuta av er tid tillsammans i all sin intensitet. För att göra allt detta möjligt bygger varje steg hos MISTER SIZE på våra fyra grundläggande principer.

Det extra tunna materialet ger en intensiv känsla.

Under sex är känslan det viktigaste - ni vill ju njuta av några vackra stunder tillsammans och ge er helt och hållet åt varandra. Kondomen som vän, följeslagare och sängkamrat får naturligtvis inte stå i vägen. Därför har vi optimerat våra MISTER SIZE kondomer så att du knappt känner av dem. Med rätt storlek, idealisk passform och en väggtjocklek på 0,05 mm finns det bara ett tunnt lager mellan er under sex. Så att du kan njuta av hela känslan.

Med våra 7 storlekar kan alla hitta den kondom som passar dem bäst.

Det finns inga universallösningar när det gäller sex. Alla människor är olika och det är helt underbart. Det är därför standard är uteslutet för oss - för oss är du den personliga höjdpunkten. Ditt kärleksliv är unikt. Du får alltså också din idealiska följeslagare: den kondom som verkligen passar dig. Det kanske inte är skräddarsytt (ännu), men vi är jäkligt nära. Det känner du direkt.

Våra produkter och material är testade och certifierade.

När det gäller preventivmedel och skydd finns det sällan en andra chans. Därför måste allting alltid passa. Misstag är tabu. För att ge dig full tillförlitlighet är våra kondomer certifierade och genomgår noggranna tester. Förstklassig kvalitet är ett absolut minimikrav för oss - det är trots allt inte bara storleken som måste passa, utan även allt annat.

Den perfekta passformen och de förstklassiga materialen garanterar en hög säkerhetsnivå.

Rädsla och oro under sex är onödiga glädjedödare och därför absolut förbjudna för oss. Det är därför som MISTER SIZE inte bara får dig att känna dig bekväm, utan också garanterar maximal säkerhet. Tack vare den personliga storleken och den optimala passformen sitter allting precis som det ska. Inga nackdelar - bara pålitligt skydd för de vackraste timmarna tillsammans.

Vad vi tror på!

På MISTER SIZE vill vi ge alla - oavsett kroppsform - det bästa sexet i sitt liv. Därför har vi utvecklat en produkt som är lika unik som sin bärare.

Amazing Sex for everyone!

Bra sex för alla - Vårt credo

Sex är avslappnande, sex ger njutning, sex gör dig lycklig - sex gör (nästan) allting bättre. Därför tycker vi också att alla förtjänar bra sex. Inte bara en gång, utan om och om igen. Det får inte finnas några onödiga hinder för detta, men vi behöver enkla preventivmetoder utan oro och biverkningar. Det är därför vi tror på MISTER SIZE. För det gör just det möjligt.

Mister Size - Den här kondomen passar dig!

Med visionen "Excellence in Condoms" arbetar vårt kreativa team på Vinergy kontinuerligt för att göra kondomer ännu bättre - ännu mer sensuella. Vårt krav: sex med kondom ska vara lika bra som utan kondom! Det är något som vi arbetar för varje dag. Efter nästan 20 års passion och erfarenhet av kondomer i rätt storlek har vi därför lanserat Mister Size. MISTER SIZE är kondomen som ser ut som en kondom, som skyddar som en kondom - men som inte alls känns som en vanlig kondom när den används. Varför? För män och kvinnor känner nästan ingenting alls. Men det är inte bara den obetydliga tjockleken som är en märkbar njutningshöjare: MISTER SIZE finns i sju olika storlekar - varje mans bästa bit är trots allt mycket individuell.

Vill du veta mer om Mister Size? ... ta då en titt på den här sidan.

Här kan du läsa om hur du bestämmer din kondomstorlek.

Nej, nästan inget preventivmedel är 100 procent säkert. Säkerheten hos preventivmetoderna beräknas enligt Pearl-indexet. Kondomer har ett Pearl-index på 2-12, vilket innebär att av 100 kvinnor som använder kondomer under ett år kommer 2-12 att bli gravida. Jämfört med andra preventivmedel får kondomen ganska dåliga resultat. I de flesta fall beror detta på programfel. Du kan läsa mer om korrekt användning här. När det gäller skydd mot sexuellt överförbara sjukdomar som hiv, syfilis, gonorré, hepatit B och hepatit C ger kondom dock en hög skyddsnivå.

Kondomer är vanligtvis gjorda av gummiliknande material, varav de allra flesta är gjorda av latex. De används under sex för att skydda mot oönskade graviditeter och könssjukdomar och dras över den erigerade penisen före samlag. Förutom sterilisering är kondomen det enda preventivmedlet för män.

Kondomer i sig har inga biverkningar. Om du har en latexallergi kan de dock utlösa en allergisk reaktion. Ungefär 2 % av alla människor lider av latexallergi. Därför finns det också latexfria kondomer.

Till de vanligaste frågorna